Monday, 20 May 2013

Layla Ocean Rush

Denna Blå måndag bjuder på blå holo i form av Layla Ocean Rush. Det här var ett av de tre Layla jag köpte från nailmail.se när Layla var månadens märke.
Layla Ocean Rush är ett klarblått hololack med fina regnbågar. Otroligt vackert tycker jag. Jag är väldigt förtjust i blå holo, det är nog min favorit. Speciellt de här lite mörkare blå holosarna som finns.
Det ser ut som medelhavet eller vattnet på någon liten paradis ö. Det mina tankar far till är filmen The Blue Lagoon från 1980 med Brooke Shields och Christopher Atkins. En av de få kärleksfilmer jag gillar. Mest för att Christopher Atkins (i alla fall i den filmen och när han var ung) ser precis ut som min sambo och för att Brooke Shields är allmänt fantastisk.


Ocean Rush har bra formula så länge man använder Aqua Fix under, utan det så blir det kala fläckar. Det är lättlackat och torkar fort.Vad ni ser på mina bilder är ett tunt lager MUS Aqua Fix, två lager Layla Ocean Rush och ett lager Seche Vite.

A translation will be posted later. 

9 comments:

 1. Väldigt vacker blå färg och gillar när holoeffekten blir så "pixlig"!

  ReplyDelete
 2. Galet snyggt! Det här köpte jag också från Nailmail men jag har inte använt det en :) Nu ser jag ju att jag har något fantastiskt att se fram emot :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du måste prova det Elin! Det är otroligt fint. :)

   Delete
 3. Wow, that's an amazing holo! So gorgeous! :-)

  ~ Yun

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...