Wednesday, 29 May 2013

butter LONDON The Black Knight

 
Efter gårdagens lite småtråkiga lack vill jag visa er något mycket roligare som jag köpte senast jag var i London. butter LONDON The Black Knight är en av mina lemmings som jag äntligen köpte. Det är så mycket vackrare än jag trodde att det skulle vara. 
The Black Knight är en svart jelly med glitter i grönt, rosa, orange, lila, blått, silver och en hel del andra färger. Det ser ut som en galax på naglarna, vilket jag älskar.  Jag har många "rymdlack" men det här är det finaste. Jag valde att lägga det över ett svart krämlack men det har ändå ett riktigt fint djup.

 

 

 

  
Formulan är bra. Det är lättlackat och torkar fort. På egen hand täcker det på tre lager men jag valde som sagt att lägga ett lager över ett svart krämlack. Lacket torkar ganska matt så för att få ytan jämn och glansig krävs ett flödigare lager Seche Vite.  Det ni ser på mina bilder är två lager China Glaze Liquid Leather, ett lager butter LONDON The Black Knight och ett lager Seche Vite.

Translation: After yesterday's pretty dull polish I wanted to show you something prettier and more exciting. When I was in London I bought butter LONDON The Black Knight. It was a lemming of mine for ages but now I've finaly got it, and it's much more beautiful than I ever imagined.
The Black Knight is a black jelly with glitter in various colours. I can spot green, pink, orange, purple, blue, silver and a few more. It's like a galaxy on you nails. I love it.  I do own a few "space polishes" but this is definitely my favourite. 
The formula is good. It's asy to apply and dries quickly. Three coats give full coverage when worn on its own but I layered it over a black creme. The polish dries matte and a bit gritty so a thick coat of Seche Vite was needed to make the finish shiy and smooth. What you see in my pictures are two, thin coats of China Glaze Liquid Leather, one coat of butter LONDON The Black Knight and one coat of Seche Vite.

14 comments:

 1. Detta är så snyggt, skulle gärna öka på min BL-samling med detta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är verkligen ett jättefint lack. Alla borde äga det.

   Delete
 2. Åhhh juag döööör så snyggt!!
  jag har inga lack från butter London själv,och många jag sett har inte fallit mig i smaken,....men det häääär åh jösses :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det här är ett av de finaste de gjort. De är underbart!

   Delete
 3. Jättefina bilder på ett fint lack. Jag gillade det som fan när det kom men nu senast jag bar det så kändes det inte lika fantastiskt. För lite överlack gissar jag... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Massor med överlack så blir det säkert fantastiskt! Det törstar ju definitivt efter det. :)

   Delete
 4. Oj, det här var superfint! Det hamnar helt klart på min önskelista :)

  ReplyDelete
 5. Galaxer i mina braxer vad snyggt! ;)

  ReplyDelete
 6. Det här var ett av lacken jag beställde från Nailmail som inte kom. Blir lite ledsen i ena ögat nu när jag ser dina bilder och ser hur nedrans fint det är.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag beställde också det här, men jag tänkte att eftersom jag antagligen inte skulle få lacket från Nailmail så köpte jag det när jag var i London. :)

   Delete
 7. Riktigt snyggt! Svart och glitter går oftast hem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, svart och glitter är ju en snygg kombo för det mesta. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...