Tuesday, 18 June 2013

a england Rose Bower


Idag har jag ett helt nytt a england att visa upp, a england Rose Bower från den nya kollektionen Burne-Jones Dream. Inspirationen kommer från Burne-Jones serie av konstverk om Törnrosa, The Legend of Briar Rose. Rose Bower är ett rött hololack med inspiration från konstverket med samma namn. Holoeffekten är inte så stark, men starkare än på mina bilder. Lacket är elegant och vackert. Jag gillar det verkligen, men så är jag otroligt svag för röd holo.  Rose Bower var det lack jag mest såg fram emot att prova ur den nya kollektionen, så när jag fick hem de fyra lacken som hittills släppts kastade jag mig över det. Jag har provat de andra också och de är precis lika fina som det här, men med en starkare holoeffekt. Bilderna är tagna i solljus då det fick fram holoeffekten bäst.

Burne Jones Rose Bower (källa)
Formulan är felfri. a england när det är som bäst, varken för tunn eller för tjock. Som smör helt enkelt. Lacket täcker på ett lager, torkar fort och torkar glansigt. Seche Vite påverkar inte holoeffekten något. Nästan för bra för att vara sant. Det ni ser på bilderna är alltså ett lager Rose Bower och ett lager Seche Vite.

Translation: I'm showing you a england Rose Bower today. It's from the new collection Burne-Jones Dream. Rose Bower is a red holo. The holo isn't very strong, but it's beautiful and elegant. I really like this polish, but I do have a soft spot for red holo. 
The formula is impeccable. a england at its best. It applies like butter. The polish is a one coater, dries quickly and shiny. Top coat will not affect the holoeffect. What you see in my pictures is one coat of Rose Bower and one coat of Seche Vite.

22 comments:

 1. Åh, det är verkligen helt underbart vackert! Det här ska jag garanterat köpa och förmodligen resten av lacken från kollektionen också.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det tycker jag du ska göra! De är väldigt vackra allihop.

   Delete
 2. Men herregud!! Jag måste ha,så himla vackert!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det är helt otroligt fint! Hela kollektionen är fin.

   Delete
 3. Kan inte m ord beskriva hur mkt jag vill ha detta!!!

  ReplyDelete
 4. Supersnyggt och härligt! Älskar röda lack och vill ha många varianter och nyanser!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag är också väldigt förtjust i röda lack. Det här är definitivt värt att skaffa!

   Delete
 5. Wow, that's a beautiful red! So rich and sparkly! :D

  ~ Yun

  ReplyDelete
 6. Snälla, börja skriv var man kan köpa lacken du skriver om. Otroligt irriterande att se lack man vill ha och inget inköpsställe...
  Har skrivit kommentarer om detta innan men du svarar ju aldrig. Uppenbarligen läser du inte dina kommentarer.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Linda!
   Jag har sett att du tidigare skrivit kommentarer om detta och jag har svarat på dem. Jag svarar på alla kommentarer och läser alla kommentarer. Det tar dock lite tid för mig att göra det jag både pluggar till socionom under hela året och nu jobbar 80 % under sommaren. Jag försöker svara på kommentarer en gång i veckan, så får du inte svar på kommentaren på en gång så kom tillbaka och se efter igen om några dagar. Jag har helt enkelt inte tiden till att svara på kommentarer samma dygn som de skrivits. Det är synd tycker jag, för jag uppskattar verkligen alla kommentarer och bra feedback. Det får mig att vilja fortsätta blogga!
   Så till detta lack, jag har köpt det hos llarowe. Det är slutsålt nu men de borde få in det om några veckor. För att vara helt säker på när så kan du skriva upp dig på deras nyhetsbrev.
   Tack för din kommentar och jag ska försöka skriva var jag har köpt lacken.

   Delete
 7. Ser verkligt fin ut och ett lager är imponerande.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det är alltid trevligt när lack täcker på bara ett lager. Ännu trevligare när de är så här vackra.

   Delete
 8. Det här lacket är så galet fint! Har inte varit så sugen på A-England tidigare men nu känns det som att där finns massor som jag måste äga. Speciellt det här :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A England har massor av vackra lack. Jag älskar det märket.

   Delete
 9. Älskar A-England och det här var så himla fint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag älskar också A England! Adina gör så mycket fint.

   Delete
 10. Jättevackert!!! Gillar verkligen A-England!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är otroligt fint. Jag älskar A England, det är ett underbart märke.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...