Wednesday, 28 August 2013

Darling Diva Leprechaun´s Gold


Grön Onsdag hos Karin och jag är visar upp Darling Diva  Leprechaun's Gold. Den har stått otestad alldeles för länge.

Leprechaun's Gold är ett grönt glitterlack med grönt, guld, blått och prismatiskt glitter i en genomskinlig bas. Hur vackert som helst. Jag förstår inte varför jag inte använt det här tidigare. Jag älskar ju den här typen av glitter och grönt är ju min grej. Jaja, jag tycker alltid de vackraste lacken står otestade för länge.
Bilderna gör verkligen inte lacket rättvisa. Min kamera ballade ur totalt av hur glittrigt det är så det prismatiska glittret ville inte fastna på bild.
Formulan är okej. Lite tjockt men det beror på allt glitter. Jag har lagt två lager över ett grönt krämlack, men jag kan tänka mig att det täcker på tre-fyra lager på egen hand. Det torkar snabbt, matt och lite kornigt, så överlack är ett måste.
Det ni ser på bilderna är två lager China Glaze Holly-Day, två lager Darling Diva Leprechaun's Gold och två lager Seche Vite.

Translation: It's Green Wednesday and I'm showing you Darling Diva Leprechaun's Gold.
Leprechaun's Gold is a green glitter polih with green, gold, blue and prismatic glitter in a clear base. It's lovely! I love these types of glitters and green is one of my favourite colours.
The formula is okay. It's a bit too thick, beacuse of all the glitter. I've layered two coats over a green creme, but I think three coats will suffice if worn on its own. It dries quickly, matte and rough so top coat is a must.
What you see in the pictures are two coats of China Glaze Holly-Day, two coats of Darling Diva Leprechaun's Gold and two coats of Seche Vite.

18 comments:

 1. Fantastiskt vackert. Jag har det ståendes också, otestat. Gör likadant, låter de vackraste lacken stå alldeles för länge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jag förstår egentligen inte varför jag gör så. Kanske för att jag är lite rädd att lacken inte ska nå upp till mina förväntningar.

   Delete
 2. Samma här, de vackraste förblir otestade längst. Så bakvänt :) Det här var underbart fint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag tror att det beror på att jag är lite rädd att de inte ska leva upp till mina förväntningar. Vilket är konstigt, för oftast gör de det.

   Delete
 3. Ååååh va fint! Det här va nytt för mig, nu väcktes ha-begär :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja,d et är hur fint som helst! Jag är så glad att jag har det i samlingen.

   Delete
 4. Fantastiskt vackert, det måste snart flytta hem till mig!

  ReplyDelete
 5. Wow!! Det är ju bara heeeelt galet snyggt! Det står på min önskelista!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är hur fint som helst. det förtjänar att ligga på önskelistan. :)

   Delete
 6. Det är jättefint! Jag använde det utan färgad bas, tre lager tror jag, men då tyckte jag att det nog skulle göra sig bättre med något grönt under. Och det tycker jag att det gör. Måste använda mitt igen med en basfärg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har testat det utan bas på swatchsticka och då såg det lite för tunt ut tyckte jag. En grön basfärg ger det lite mer djup.

   Delete
 7. Helt ljuvligt, och riktigt bra bilder!

  ReplyDelete
 8. Åh wow det här var ju helt underbart! Och vilka vackra bilder!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...