Wednesday, 14 August 2013

New In!

I got a few new OPI today from the fall collection San Francisco. They all look beautiful. I'll start swatching them tomorrow. 

From the left corner to the right: Haven't the Foggiest, Wharf! Wharf! Wharf!, In The Ca ble Car-Pool Lane, Peace & Love & OPI, Muir Muir on the Wall.


5 comments:

 1. De ser fina ut, men med risk att låta som en låt på repeat ;), jag stödjer helst inte OPI längre tills de slutar med sina återupptagna djurförsök. Jag använder mina gamla OPI lack, men köper helst inga nya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oj! Tack för infon. Jag inser att det är dags att hålla sig uppdaterad på den fronten. Inget mer OPI för mig heller från och med nu.

   Delete
  2. Det är fruktansvärt synd tycker jag att de börjat djurtesta igen. Jag har också slutat köpa OPI till viss mån. Dessa och många av de OPI jag visat upp i haul-inlägg under sommaren (så som Couture de Minnie) är sådana som jag fått i present (Muppets-lacken är dock sådan jag köpt själv, men jag är osäer på om de är cruelty free eller inte då de inte görs längre.).
   Jag förstår att du helst inte stödjer dem. Jag gör inte heller det i den mån jag kan. Släpper de något exceptionellt kan jag köpa det själv efter viss betänketid och jag köper även lack ur äldre discontinued kollektioner (typ burlesque och tidigare). Men nej, inget annat, varken smink eller lack. :)

   Delete
 2. Åh, skulle verkligen vilja se Muir Muir on the Wall, verkar superfint!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...