Monday, 30 September 2013

Arcane Lacquer Infinity

Idag är det nya vecka, vilket betyder blå måndag. Jag gillar måndagar. Måndag är en bra dag. Jag är oftast ledig och har en extra dag helg. Så denna dag har jag spenderat med att koka pumpasoppa, swatcha lack, läst en bok och blogginlägg. Jag visar självklart upp blått denna måndag, i form av Arcane Lacquer Infinity.

Infinity är en blå jelly med blått glitter i lite olika form och storlekar. Det är otroligt fint! Att glittret är i olika nyanser av blått ger lacket ett fint djup. Det här är det andra Arcane Lacquer jag testar och hittills är jag otroligt nöjd. Kvalitén är bra och lacken är enkla att applicera. Att de dessutom är väldigt vackra är också ett plus. Tur att jag har några till att visa upp!
Infinity, vackert. Jag är ju alltid svag för blått glitter. Blått glitter är verkligen en favorit hos mig!

 
Jag kan inte klaga på något när det gäller det här lacket. Formulan är bra! Det är lättlackat och täcker på tre tunna lager. Det torkar snabbt och inte alltför knottrigt, så som många glitterack gör. Två lager Seche Vite gör ytan glansig och jämn.
Det ni ser på bilderna är tre lager Infinity och två lager Seche Vite.

Translation: It's Blue Monday today! I'm showwing you Arcane Lacquer Infinity today. 
Infinity is a blue jelly with blue glitters. It's very pretty! The glitters have different colours of blue, which gives great depth to the polish. This is the second Arcane Lacquer I've tried and so far I'm very pleased with them. The quality's good and the polish's easy to apply.
Infinity, stunning. As I've told you a million times before I'm a sucker for blue glitters. I seem to fall head over heels for them all the time. Blue glitters truly are a favourite of mine.

I cannot complain about anything with this polish. The formula is great! It's easy to apply and covers in three, thin coats. It dries quickly and not too rough, like many other glitters. Two coats of Seche Vite make the finish shiny and smooth.
What you see in the pictures are three coats of Infinity and two coats of Seche Vite.

16 comments:

 1. Det ser fullständigt ljuvligt ut!

  ReplyDelete
 2. Underbart. Blått glitter är alltid fint. :)

  ReplyDelete
 3. Oooh that's really pretty! It looks like the starry night sky, with all those glitters against the dark blue base. :)

  ~ Yun

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's very pretty! Much like a starry night sky. :)

   Delete
 4. Gud vad snyggt! Gillar verkligen djupet i lacket!

  ReplyDelete
 5. Heej!
  Är det okej om jag lånar en av dina bilder och postar den på min blogg? I sånt fall så kommer jag självklart att skriva din blogg som källa!!
  Kram.

  ReplyDelete
 6. Hej Nina! Ursäkta, jag har inte haft tid att svara på kommentarer då jag haft mycket just nu, både tentor och praktik. Självklart kan du låna en av mina bilder och posta på din blogg så länge du anger att det är min bild och anger min blogg som källa.
  Ha det fint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så jättemycket!
   Absolut så länkar jag din blogg så att alla förstår att det är din bild!
   Förlåt om jag stressade dig.
   Ta hand om dig!

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...