Wednesday, 11 September 2013

Smitten Polish Electric Lime


Idag är det grön onsdag och jag visar Smitten Polish Electric Lime.

Jag blev överlycklig när Noelie kom ut med att hon skulle göra hololack. Smitten är ju ett av mina favoritmärken. När man sedan kunde köpa lacken på pre-order så köpte jag sex av de sju hololack hon släppte. Electric Lime är ett av dem.

Electric Lime är ett äppelgrönt hololack som det riktigt lyser om. Det drar väldigt mycket mot neon. Det är snyggt och roligt. Jag älskar det. Jag har sjävklart redan burit de hololack jag köpte och jag kan säga att det här är min favorit. Färgen är fantastisk! Jag bar faktiskt den här manikyren under tre dagar, vilket är väldigt länge för mig.
Eftersom balkong till lägenheten ligger i skugga dygnet runt nästan fick jag lov att fota lacket i lampljus, men det blev bra i alla fall. Formulan är bra. Det täcker på två lager och torkar snabbt. Inget Aqua Base behövs och överlack påverkar inte holoeffekten.
Det ni ser på bilderna är två lager Electric Lime och ett lager Seche Vite

Translation: It's Green Wednesday and today I'm participating with Smitten Polish Electric Lime.
Electric Lime is an apple green holo that is almost neon. It's so bright! It's gorgeous and fun. I love it! The colour is amazing. I wore this manicure for three days which is a long time being me.
The formula is good. The polish covers in two, thin coats and dries quickly. There's no need for Aqua Base and top coat will not affect the holographic effect.
What you see in the pictures are two coats of Electric Lime and on coat of Seche Vite.

14 comments:

 1. Så otroligt vackert! Underbar färg och fina regnbågar. :-)

  ReplyDelete
 2. Riktigt läckert!! Åker rakt upp på önskelistan.

  ReplyDelete
 3. Noelie vet hur man gör hololack, helt klart! Jag älskar det här lacket så mycket! Underbart lack, fina bilder!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det här lacket är helt underbart! Noelie har verkligen lyckats med sina hololack.

   Delete
 4. Väldigt vackert. Färgen är ju helt fantastiskt!

  ReplyDelete
 5. Det var så här jag ville fått mitt egen frankenlack när jag blandade ihop det för längesedan! Nu blev inte min egna allt för långt ifrån men Electric Lime kommer lite närmare mitt mål:)

  ReplyDelete
 6. Jag älskar verkligen Smitten Polish! Ångrar att jag inte beställde den här nu. Har du köpt Blue Footed Boobie Dance (eller vad den nu hette)? Jag fick bla hem den, men den ser mörkare och mer teal-färgad ut än jag trodde. Funderar på om jag fått något felmärkt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hm, nej jag har inte fått den. Men Noelie gjorde ju en teal färgad som kallas Enchanted Forest. Det kanske kan vara den som hon skickat om den blivit felmärkt. Hör av dig till henne. Hon fixar det åt dig om det skulle vara fel lack du fått. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...