Wednesday, 25 September 2013

Zoya Ivanka


Idag är det Grön onsdag hos Karin. Karin äger ju dessutom Nailmail.se, så vad passar egentligen bättre än att visa ett lack jag köpt därifrån, Zoya Ivanka. 

Zoya Ivanka är ett grönt lack fullspäckat med microglitter i grönt och guld. Kanske är det en glass fleck? Jag är rätt kass på att säga vad som är glass fleck och inte. Jag tror denna är det, men vågar inte uttala mig om något sådant. Inte för att det spelar någon roll. Vackert är det oavsett vad det är. Riktigt, riktigt vackert till och med! Kanske ett av de vackraste gröna lacken jag äger. Färgen är underbar och skimret otroligt fint! Jag kan egentligen inte förstå varför det tog mig sådan tid att skaffa det här.Formulan är bra. Lacket är tunt, men inte rinnigt. Enkelt att applicera. Det är dock väldigt skirt. Jag har tre lager på bilderna och då kan man fortfarande skymta lite VNL. Ett fjärde lager hade alltså inte skadat! Det torkar till en glansig yta.
På bilderna ser ni tre lager Zoya Ivanka och ett lager Seche Vite.

Tranlsation: It's Karin's Green Wednesday today. Karin is the owner of Nailmail.se, so what is better than showin you a polish I bought from there, Zoya Ivanka.

Zoya Ivanka is a green polish packed with gold and green micro glitter. Or maybe it's a glass fleck? I'm pretty useless at telling which polishes are glass fleck and which aren't. I think this is a glass fleck but I'm not sure. But who cares really, it's beautiful! Very, very beautiful! Maybe one of the most beautiful polishes I own! The colour is gorgoeus and the shimmer is stunning! 

The formula is good. The polish is thin, but not runny. Easy to apply. It's very sheer though. i used three coats and you can still see some VNL in the pictures. A fourth coat probably had fixed that up. It dries to a shiny finish. 
What you see in the pictures are three coats of Zoya Ivanka and one coat of Seche Vite.


8 comments:

 1. Ivanka är en riktig fullträff:)

  ReplyDelete
 2. Det här är verkligen mycket vackert också!

  ReplyDelete
 3. Visst är det väl glassflecks? Jag kallar det det. Och lacket har varit stadigt placerad på min topplista i flera år.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag anser att det är glass fleck. Men jag är verkligen kass på att verkligen säga vilket som är vad. Jag fattar inte att jag inte skaffat det här tidigare.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...