Tuesday, 16 July 2013

a-england Briarwood


Jag och min pojkvän som jag i vanliga fall bor tillsammans med har under sommaren ett distansförhållande då vi jobbar i olika städer som ligger ganska många mil ifrån varandra. Det gör att bloggen hamnar lite vid sidan av under mina lediga dagar, som nu. Men nu är jag på banan igen och ni får se a-england Briarwood från nya kollektionen Burne-Jones Dream.
Briarwood är ett rödbrunt lack med scattered holo. Det är otroligt vackert. Färgen påminner väldigt mycket om OPI German-icure.
Det är otroligt vackert! Holoeffekten är ganska subtil men tillför ändå något till lacket. Jag är dessutom väldigt svag för färgen. Ett perfekt höstlack skulle jag säga. 
Bilderna är tagna i solljus för att holoeffekten skulle komma till sin rätt.Formulan är en dröm. Lättapplicerat och täcker på ett lager. Det torkar fort och glansigt. Överlack påverkar inte holoeffekten. Det ni ser på bilderna är ett lager Briarwood och ett lager Poshé.

Translation: Today I'm showing you a-england briarwood from the new collection Burne-Jones Dream.
Briarwood is a maroon polish with a scattered holographic effect. It's absolutely gorgeous! I really love it.
The formula is a dream! So easy to apply and it covers in one coat. It dries quickly and shiny. Top coat will not affect the holo effect. What you see in the pictures are one coat of Briarwood and one coat of Poshé.

10 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...