Monday, 8 July 2013

Ninja Polish Glamorous


Idag är det Blå måndag och jag bär ett av de nyaste Ninja Polish lacken, Glamorous.
Glamorous är ett blått holo med väldigt fin holoeffekt. Det är ett alldeles underbart hololack. Enligt Ninja Polish ska det vara en dead on dupe till OPI DS Glamour. Därav namnet Glamorous. Hur det är med den saken kan jag tyvärr inte svara på för jag äger inte DS Glamour.
Oavsett om det är en dupe eller inte så är det galet vackert. Regnbågarna och färgen ser alldeles fantastiska ut i solljus.




Formulan är bra. Lacket är varken för tunt eller för tjockt. Det är väldigt likt Jade-lacken i formulan, lite jelly-aktig. Två lager ger full täckning och inget Aqua Fix behövs. Det torkar snabbt, glansigt och överlack påverkar inte holoeffekten.
Det ni ser på bilderna är två lager Ninja Polish Glamorous och ett lager Poshé.

Translation: It's Blue Monday and I'm wearing a new Ninja Polish called Glamorous. Glamorous is a  blue holographic polish with lovely rainbows. It's truly gorgeous. According to Ninja Polish it's a dead on dupe to OPI DS Glamour, hence the name Glamorous. I don't own DS Glamour so I can't do a comparison.
The formula is good. It's like butter. It's a bit like Jade's holographic polishes, almost jelly-like. Two coats give full coverage and no Aqua Fix is needed. It dries quickly, shiny and top coat will not affect the holo effect. What you see in the picures are two coats of Ninja Polish Glamorous and one coat of Poshé

10 comments:

 1. Otroligt vacker blå färg!

  ReplyDelete
 2. Såååå vackert! Gillar holos med mer färg i. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det här är ett av de vackraste blå hololacken jag äger! :)

   Delete
 3. Vad lustigt!! Jag bar faktiskt OPI DS Glamour idag och de ser väääääldigt lika ut!
  Vet inte vad jag gillar att Ninja gör alla dessa exakta dupes... Det är ju bra att få en dupe av en lemming man verkligen vill ha och som inte går att få tag på längre, men det gör ju samtidigt alla raritetslack mindre åtråvärda på nåt sätt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag håller med. Det är fantastiskt att de gör dupes, men man vill ju att HTF eller VHTF ska vara just svåra att få tag på, det är ju lite av grejen med en lemming tycker jag. Fast jag har fortfarande DS Glamour som lemming, detta lack stillade inte suget efter den.

   Delete
 4. Jag tycker det ser superfint ut! Ninja Polish har get ut så många fina lack att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är fantastiska. Jag gillar många av deras lack. :)

   Delete
 5. Om du av någon anledning får för dig att du inte vill ha kvar det här lacket i din samling så hoppas jag att jag får första tjing i din blogsale. Alltså åååhhhh vad jagvill ha!!! *slickar på skärmenoch tänker att det man slickar på det får man*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! Åh Elin! Du är underbar. Jag har tyvärr redan slickat på flaskan å jag äger den ;)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...