Sunday, 21 July 2013

OPI Designer... De Better!

Som jag berättade igår är jag ruskigt sugen på höst, vinter och jullack. Idag dämpar jag denna längtan med ett jullack som funkar jämt. Fast det gör väl jullack i och för sig alltid. OPI Designer... De Better! alltså.
Designer... De Better! släpptes med OPI:s julkollektion för 2011, The Muppets. Det är en silverfoil med kopparskimmer som gör att den blir mer champagnefärgad och inte bara silvrig.
Jag gillar det riktigt mycket. Det är en unik foil i min samling. Dessutom ser den inte så hård ut när det är lite olika färger på skimmerpartiklarna.
Ofta har jag svårt för att silverfoils ser ut som aluminiumfolie, men det tycker inte jag att den här gör. Den känns mycket mer lättburen än andra silverfoils.  
Formulan är riktigt bra. Det är väldigt lättackat. Det täcker på två lager och torkar fort. Foils blir ju aldrig riktigt helt glansiga, men även utan topplack var ytan ganska glansig.
Det ni ser på bilderna är två lager OPI Designer... De Better! och ett lager Poshé. 

Translation: I told you yesterday that I really long for autumn, winter and Christmas polishes right now. I'm trying to satisfy that longing with a Christmas polish that works every time of the year (don't they all do that?). The polish is OPI Designer... De Better. 
Designer... De Better was released with OPI's Holiday collection for 2011, The Muppets. It's a silver foil infused with champagne shimmer particles. I really like it. It is a unique foil in my stash. I really like that it doesn't look as harsh as other silver foils often do. I find this very wearable. 
The formula is very good. It's so easy to apply. It covers in two coats and dries quickly. Foils are never compltely shiny but this is pretty shiny without top coat.
What you see in the pictures are two coats of OPI Designer... De Better! and one coat of Poshé. 

8 comments:

 1. Jag är också ett stort fan av Designer... De Better, håller med om att den känns mjukare och mer smickrande än t.ex silverfoils.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, den känns enklare att bära mot huden. Inte för att det spelar så stor roll med hudtonen, men ändå. Det är trevligt att den är så mjuk.

   Delete
 2. Det här är superfint, älskar också detta lacket, det är nog det mest använda i min samling!

  ReplyDelete
 3. That's so pretty and unique! The champagne particles in there are just stunning! :D

  ~ Yun

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is a beautiful polish. Really loving the champagne tone of it. :)

   Delete
 4. Vad vacker den är på dig!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...