Thursday, 18 July 2013

Emily de Molly Cosmic Forces

Idag visar jag en av mina lemmings som jag äntligen fick hem för några veckor sedan, Emily de Molly Cosmic Forces. Det tog ett tag innan jag vågade lacka med Cosmic Forces för jag var rädd att bli besviken. Det har varit sådan hype kring lacket och på swatches har det sett fantastiskt ut. Och jag är nöjd, för det är precis så vackert som jag hoppades att det skulle vara.
Cosmic Forces är en lila jelly med hexglitter i lila och rosa samt cirkelglitter i fuchsia och större lila, holografiska cirkelglitter.
Jag älskar det! Det är så galet vackert. Färgen är underbar och lacket har ett otroligt djup. Det är precis lika fint som systerlacket, blågröna Oceanic Forces.
 
Formulan är bra. Det är lättlackat, men självfallet får man fiska lite efter det stora cirkelglittret. Cirkelglittret är dock lätt att få tag på så det är inget som stör mig. Det täcker på två lager, torkar någorlunda matt och lite skrovligt på grund av glittret. Det är enkelt att få ytan slät med lite extra överlack.
Det ni ser på bilderna är två lager Cosmic Forces, ett lager  Nail Pattern Boldness Glitter Food och två lager Seche Vite. 

Translation: Today I'm showing you Emily de Molly Comsic Forces which has been a lemming of mine. I was quite hesitant to polish my nails with this because I was afraid to be disappointed, but fortunately I'm not. it's just as beautiful as I imagined it to be.
Cosmic Forces is a purple jelly with purple and pink hex glitter, fuchsia circle glitter and larger, purple, holographic circle glitter. I absolutely adore this polish. I love the colour and the depth of it.
The formula is good. It's easy to apply, but of course you have to fish a little for the larger hex glitter. It covers in two coats, dries semi-matte and a bit rough.
What you see in the pictures are two coats of Cosmic Forces, one coat of  Nail Pattern Boldness Glitter Food and two coats of Seche Vite.


18 comments:

 1. Wow! Galet fint! :D Ser ut som en liten galax- och planettavla på vardera nagel. Kul att den motsvarade förväntningarna också :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, defintivt en liten galax på varje nagel. Älskar det! :)

   Delete
 2. Det är verkligen hur snyggt som helst! Men jag är lite besviken för att det är så himla svårt att fiska upp de stora cirkelglittren... Men det ser ut som du lyckades bättre med det än jag gjorde :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag hade inga problem alls med att fiska upp glittret. Men jag rullade flaskan ordentligt mellan händerna innan för att få upp dem från botten. :)

   Delete
 3. Wow så vackert!!! Det är ett av mina önskelack också.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, du borde skaffa det! Det är så fint.

   Delete
 4. Ser verkligen ut som en liten del av en galax. Galet fint!

  ReplyDelete
 5. Väldigt vackert! De största glittren ser ut som maneter! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, verkligen. Maneter alltså, det håller jag med om. Den där typen som lyser i mörkret som simmar på typ tusen meters djup. :D

   Delete
 6. Fullständigt ljuvligt! Det här står på min önskelista. :-)

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...