Friday, 18 October 2013

United in Pink: Different Dimension Lucky

United in Pink. Igår kunde jag inte vara med men idag, när det dessutom är Holofredag så är jag med igen. Idag visar jag Different Dimension Lucky.

Lucky är ett rosa lack med fantastiskt vacker holografisk effekt. Färgen är fin och regnbågarna makalösa. Ändå är det en rosa färg som jag inte trivs i. Den är lite för varmtonad för att jag verkligen ska älska det här lacket. Men fint är det. väldigt fint. Jag är bara väldigt noga med att det ska vara rätt rosa nyans för att överhuvudtaget gilla ett rosa lack. Men den holografiska effekten höjer verkligen det här lacket så även om det inte är precis rätt rosa nyans för att jag ska trivas i det är det ändå vackert.


Formulan är en dröm. Två lättapplicerade lager som torkar fort. Finishen blir glansig och överlack påverkar inte holoeffekten. Lacket behöver inte Aqua Fix för att kunna appliceras.
Det ni ser på bilderna är två lager Different Dimension Lucky och ett lager Seche Vite.

Translation: United in Pink. I couldn't participate yesterday but today, when it's Holo Friday, I can join in again. I'm showing you Different Dimension Lucky from Different Dimension's Autumn Collection.

Lucky is a pink polish with an amazing holographic effect. The colour is pretty and the holo is breathtakingly beautiful.Though it isn't really the kind of pink I usually go for. It's a tad bit too warm toned for me. I'm very picky with pinks and it has to be a special pink, rather a cool toned than a warm toned, for me to really love it. But the holo makes this polish very pretty, so even though I don't feel comfortable in it I like it.

The formula is a dream! Two coats give full coverage and it's very easy to apply. The finish is shiny and top coat won't affect the holo effect. There's no need for Aqua Fix.
What you see in the pictures are two coats of Different Dimension Lucky and one coat of Seche Vite.


18 comments:

 1. Den varma tonen stör inte mig det minsta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, jag tror du verkligen skulle gilla detta. :)

   Delete
 2. Ett fantastiskt tjusigt lack! Och dina naglar! De är så perfekta! De får vara min målbild nu när jag försöker få bättre naglar. :-)

  ReplyDelete
 3. Jag gillar verkligen detta och håller med Anne, dina naglar är ursnygga!

  ReplyDelete
 4. Riktigt läckert lack :) Och håller med de andra, dina naglar är jättefina!

  ReplyDelete
 5. Fint lack, fina regnbågar och fina naglar. Men vissa lack trivs man i och andra inte. oavsett objektiv finhetsgrad. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är det så. Det spelar ingen rll hur mycket man vill tycka om lacket, man gör det bara inte.

   Delete
 6. Härligt lack och vilken underbar holoeffekt,

  ReplyDelete
 7. Replies
  1. Även om jag inte är så förtjust i färgen så är regnbågarna fantastiskt fina. :)

   Delete
 8. Replies
  1. Ja, det är det fastän inte färgen är riktigt min färg.

   Delete
 9. Jag tycker att det var riktigt snyggt! Jag är inte så jätteförtjust i rosa, men gillar det bättre om det är just varma nyanser :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag föredrar de lite kallare, blå nyanserna, men visst är detta fint ändå. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...