Thursday, 10 October 2013

1 Year Blogiversary Giveaway. WINNERS!

Så var det äntligen dags att presentera vinnaren av min 1 Year Blogiversary Giveaway. Ni var så otroligt många som deltog. 73 kommentarer och ett mail, så ungefär lika många personer (någon hade råkat skicka två kommentarer och liknande). Eftersom ni var så många som deltog valde jag att dra två vinnare. För jag kan ju faktiskt blanda ihop lack åt två personer utan problem.  Och jag tycker så mycket om er läsare att jag tyckte att det var lite snålt att bar låta en person vinna.

Så två av er som deltog vann fem lack vardera. Fyra holografiska och ett glitter. Det röda holografiska Hogwarts Express, det gröna holografiska Avada Kedavra, den svarta med glitter The Dark Passenger, det lilaröda holot Tonight's the Night och det blå holografiska Bluebell Flames.

Jag förstår mig inte på rafflecopter och andra sådana program så jag skrev helt enkelt ner alla namn på varsin lapp, stoppade ner dem i en hatt och drog två namn. Det tog tid. En hel timme att klippa lappar, skriva namnen och dra två vinnare. Till nästa gång jag har en giveaway ska jag definitivt lära mig att använda rafflecopter eller liknande!


Så vilka blev vinnarna av mina franken lack?

 
&
 

Vinnarna är mailade! Svarar någon av dem inte så drar jag en ny vinnare. Så nu ska deras vinstlack blandas ihop!

Sen vill jag säga ett jättestort tack till alla ni som deltagit! Tack för era fina kommentarer och att ni stöttat mig under ett helt år! Fantastiskt kul! Jag är så tacksam att jag har er som läser, kommenterar och tycker till om lacken. Ni är fantastiska allihop!
6 comments:

 1. Oh grattis till vinnarna! :) Förhoppningsvis visas de på bloggarna i framtiden dessutom. :)

  ReplyDelete
 2. Grattis! super fina vinnster!

  ReplyDelete
 3. Yippi! Tacktack, vad skoj! :-) Klart det blir bloggvisning!

  ReplyDelete
 4. Wihoo!! Du fattar inte hur jäkla glad jag är att jag fick vinna!! Puss på dig!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...