Wednesday, 3 October 2012

OPI Blue My Mind

Idag ska ni få se ett lack jag verkligen inte gillar. Nämligen OPI "Blue My Mind".
I vanliga fall älskar jag blå lack, men inte det här!
Köpte det för ett par månader sedan i ett set tillsammans med "Alpine Snow" och "Big Apple Red". Ville mest ha de andra lacken då jag gillar dem båda och fick setet till ett himla bra pris. Sen dess har "Blue My Mind" legat otestat.

Lacket är ett blått skimmerlack som är väldigt snyggt i flaskan, men inte alls lika snyggt på. Tycker det ser lite ut som blålackad bil. Inte alls särskilt fint.

 


Formulan var lite rinnig och torktiden är ovanligt lång. Det ni ser på bilderna är två lager "Blue My Mind". Hade kanske egentligen behövt ett tredje, har lite VNL.
Nej, gillar inte alls detta lack.

Translation: Today you will get to see a polish I really don't like; OPI "Blue My Mind". It's a shimmer polish that I've never tried before. It looks good in the bottle but not on the nail! Looks a little bit like car enamel. Not very pretty.
The formula is runny and the dry time is a bit too long. What you see is two coats, but perhaps I needed a third becasue I got some VNL.
No, I don't like this polish at all.

Vad tycker ni om "Blue My Mind"? / What do you think about "Blue My Mind"?6 comments:

 1. Tycker att det ser snyggt ut :)! En vacker blå...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, färgen är faktiskt ganska vacker, men jag hade ganska höga förväntningar och de möttes inte. Tror det är därför jag inte gillar det. Trodde dessutom det skulle vara lite mörkare.

   Delete
 2. Supersnyggt! Och jag ser inte nån VNL överhuvudtaget :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, konstigt nog syntes det faktiskt inte på bild!

   Delete
 3. Det här är ett av mina allra första OPI-lack. Jag använder det inte jätteofta men tycker det är fint och har absolut inget emot det. Jag gav till och med en kvinna komplimanger för det på bussen en gång, kul att det visade sig vara ett lack jag redan hade...

  ReplyDelete
 4. Vad roligt!
  Jag tycker färgen är ganska fin, men jag hade så höga förväntningar på det när det var så snyggt i flaskan och jag hade hört så mycket bra om det. Får testa det igen och se om jag tycker bättre om det.

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...