Tuesday, 13 November 2012

China Glaze Pizzazz

 
Idag har jag en riktigt härlig glitterbomb på lager åt er. China Glaze Pizzazz swatchade jag i helgen och det är ett underbart glitterlack från China Glaze Holiday Joy Collection.
Det är glitter i en genomskinlig bas. Glittret består av små, runda glitter i gult, silver, grönt, orange, turkost och rosa samt större hex glitter i rosa, lila och silver. det är så mycket glitter att jag säkert missat någon färg också.
Förra året släppte OPI Rainbow Connection från The Muppets Collection och det här lacket är likt det. Det är ingen exakt dupe, men för er som missade Rainbow Connection kan det här kanske vara en ersättare.  

Formulan är bra och det är enkelt att sprida glittret jämnt över nageln. Jag har två lager på bilderna och det är nästan opakt. För att få det helt opakt krävs nog tre lager, men jag nöjer mig med två.
Ett helt fantastiskt partylack som jag tror kommer sitta på mångas naglar under nyår. 

Translation: Today I have a wonderful glitter to show you. I swatched China Glaze Pizzazz this past weekend and it's a gorgeous glitter polish from China Glaze Holiday Joy. It's packed with glitter in a clear base. There are small, round glitters in yellow, silver, green, orange, blue, and pink. There are also larger hex glitter in pink, purple and silver. 
It's not an exact dupe of OPI Rainbow Connection, but it's similar to it. 

The formula is good and the glitter spreads evenly on the nail. I wear two coats on the pictures but it's not completely opaque. I think three coats would make it opaque. A perfect party polish.

11 comments:

 1. Så snyggt! Nu blir jag ju ännu mer sugen på det :D
  Rainbow connection har jag faktiskt,men använder det knappt. Vill inte att det ska ta slut,haha ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har också Rainbow Connection, men använder det också bara ibland, vid speciella tillfällen. Dum som jag var så köpte jag inte en back up. Pizzazz är riktigt snyggt, så tycker att du ska skaffa det om du är sugen på det.

   Delete
  2. Skaffa Milani Gems! Den ser nästan exakt likadan ut (förutom en glitterstorlek om jag minns rätt), och är billigare. :)

   Delete
 2. Kul att se hur det betedde sig på egen hand, bara sett det som layering innan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag har också bara sett det som layering, så var ju tvungen att själv se hur det såg ut på egen hand. :)

   Delete
 3. A real glitterbomb :D So nice!

  ReplyDelete
 4. Jag har flaskan stående här i bokhyllan men jag trodde verkligen inte den skulle vara så snygg på naglarna som dina bilder visar. Wow!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker den är skitsnygg på. Jag tror du kommer gilla den när du testat den.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...