Tuesday, 6 November 2012

OPI The Man With The Golden Gun

 
Idag visar jag er helt fantastiska OPI The Man With The Golden Gun. Det är ett topplack med 18 karat guld som släpptes tillsammans med OPI Skyfall Collection
Det är alltså 18 karats bladguld i en genomskinlig bas och det är så vackert att jag vill gråta en skvätt. 
OPI förklara på baksidan av förpackningen (jo, den kommer i en plomberad förpackning och inte som enskilt lack) att det här lacket är "The ultimate luxury" och jo, visst känns det så! 

Formulan är bra och guldet är enkelt att få upp ur flaskan. Guldet sprider sig jämnt över nagel och det lägger sig dessutom platt på nageln, vilket jag gillar.
På bilderna har jag två lager The Man With The Golden Gun över två lager China Glaze Prey Tell.
Jag tycker resultatet är otroligt vackert. Det här lacket kommer verkligen liva upp många manikyrer framöver. Framförallt är det ett lack för riktigt speciella tillfällen! Vem gillar inte att ha ultimat lyx i form av äkta guld på naglarna? Jag älskar det!

Translation: Today I'm showing you a real beauty. It's OPI The Man With The Golden Gun. It's a top coat with real 18K gold. OPI explains the polish as "The ultimate luxury" and that's really what it feels like!
The formula is good and the gold spreads evenly on the nail. On the pictures I have two coats of The Man With The Golden Gun layered over two coats of China Glaze Prey Tell. I really think the result is beautiful. I love this polish!

4 comments:

 1. Jag förstår att du tycker om det!

  Nog för att all lyx är onödig, men det här är en lyx jag inte ens tänker försöker unna mig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag förstår det! Jag köpte det lacket från Phoenix Beauty Lounge där det gick på ca 170 kr och då tyckte jag att det ändå var ett helt okej pris. Annars skulle jag aldrig i hela mitt liv köpt det och speciellt inte här i Sverige, haha.

   Delete
 2. Måste medge att jag är sugen på detta... får se om det blir så eller inte framöver. Mer kanske för att det är så unikt än snyggt tror jag:)

  ReplyDelete
 3. Det är onekligen lyxigt, snyggt!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...