Friday, 30 November 2012

Zoya Rina

Idag är det Skimmerskuggans holofredag!
Jag har inget riktigt hololack att visa er idag, så jag kör på hologlitter istället. Idag bär jag Zoya Rina. Det är ett glitter lack bestående av grönt strängglitter, holografiskt strängglitter (som min kamera vägrar fånga på bild) och vanligt grönt glitter i en genomskinlig bas. Jag har lagt ett lager Zoya Rina över två lager China Glaze Running In Circles från deras nya kollektion Cirque De Soleil Worlds AwayRunning In Circles visar jag nästa vecka.
Tillbaka till Rina. Jag är inte så förtjust i strängglitter i vanliga fall, men det här gillar jag. Det ser ut som granbarr och jag älskar det! Det är så juligt och vackert. Ett helt underbart lack!

Formulan är bra. Torktiden är snabb och det torkar inte så matt. Ett lager topplack behövs ändå för att få en riktigt glansig yta. Jag kan inte säga säkert, men jag tror lacket skulle täcka på egen hand på ungefär tre lager.

Translation: Holofriday! I don't have a real holo to show you, so I'll show you holographic glitter instead. This is Zoya Rina. It' a glitter containing green bar glitter, holographic bar glitter (that my camera won't capture) and regular green glitter suspended in a clear base.
Here I've layered one coat of Zoya Rina over two coats of China Glaze Running In Circles.
I really love this polish. It looks so Christmas-y and beautiful!
The formula is good. The dry time is fast and the polish doesn't dry so matte. One coat of top coat s still needed to get a really shiny finish.

6 comments:

 1. Jaha, det var la typiskt. Jag har inte känt något behov av det här tidigare men nu, när du visar det, åker det upp på önskelistan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är verkligen jättesnyggt!

   Delete
 2. Coolt! Det ser ut som grön marmor el nåt ;)
  Jag gillar det!! :D

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Ja, visst är det. Jag gillar det verkligen.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...