Monday, 19 November 2012

Essie Butler Please

 
Mrs Datas blå måndag! Idag har jag alldeles galet blå Essie Butler Please från Essie Winter 2012 Collection.  
Det är ett klarblått krämlack, varken mer eller mindre. Färgen är fantastisk men knappast unik. Jag gillar ju blått så jag var tvungen att köpa den. Det är jag riktigt glad över för jag älskar det här lacket. Jag är så svag för den här typen av blå lack och det här lacket liksom skriker ut blått.
 
Formulan är bra, lagom tjock och lacket flyter ut fint på nageln. Däremot har jag svårt för Essies breda pensel vilket resulterade i att jag  kladdade lite, det syns på bilderna. Jag orkade inte städa upp manikyren, så det fick vara så här. Två lager ger full täckning och naglarna blir alldeles klarblå. Lacket torkar ganska matt, det blir nästan lite neon över det, så för att få en glansig yta krävs ett lager topplack.  

Är man ett fan av blåa lack är detta definitivt värt att köpa. Färgen är verkligen blå, det lyser om det!

Translation: Mrs Data's Blue Monday today and I'm wearing Essie Butler Please from Essie Winter 2012 Collection. It's an insanely blue creme. I'm so happy I bought this polish because I love the colour, 
The formula is great, but I have problems with Essie's wide brush when painting my nails. I got some polish on my cuticles but that didn't bother me so I didn't clean up my manicure. I never do. 
The polish dries pretty matte, almost neon, so to get a glossy finish you need a coat of some top coat.

If you're a fan of blue polishes you should buy this. It's really pretty. 

6 comments:

 1. Helt underbart!!!
  Älskar såna här lack!!!
  Är färgen korrekt återgiven på bilderna? Blå lack kan ju vara svåra att fota ibland.. De blir lätt för lila. Iaf i mina kameror...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, färgen är korrekt återgiven på alla bilder utom den andra uppifrån, där ser lacket lite för lila ut. Har sett nu under dagen att i en del ljus ser lacket lite dimmigare ut, men nästan hela tiden är det så blått som mina bilder visar. :)

   Delete
 2. Grymt snyggt!
  helt i min smak :-)

  ReplyDelete
 3. Okej...... Det här måste jag ju ha också. Fan.

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...