Saturday, 17 November 2012

China Glaze Glitter All The Way

 
Lördag idag och jag känner mig lite förkyld och dessutom har jag tvättid. Piggar upp mig med lite glitter på naglarna. Det här är China Glaze Glitter All The Way från årets julkollektion Holiday Joy.

Det är ett multifärgat glitter i en storlek i en klar bas. Färgerna på glittret är lila, rött, grönt, guld och mörkblått. Jag tror att det finns lite silver också. Det är svårt att se för det är så mycket glitter.
Glitter All The Way är helt galet, men jag älskar det. Färgkombinationen tycker jag är väldigt snygg.


Formulan är bra och glittret sprider sig jämnt på nageln. Tre lager ger full täckning. Lacket torkar matt och två lager topplack behövs för att ge lacket en glansig yta. På bilderna har jag ett lager Seche Vite och lacket ser fortfarande matt ut. Det behövs fyllas på med topplack också efterhand då det här är ett riktigt topplacks-ätande monster. Mig gör det inget eftersom jag verkligen gillar det här glittret.

Translation: This is China Glaze Glitter All The Way from Holiday Joy.
It's a multicoloured glitter suspended in a clear base. The glitters are all the same size and in the colours purple, red, green, gold and dark blue. I think there's some silver in there too, but I'm not so sure because the polish is so packed with glitter.
The formula is good and the glitter spreads evenly on the nail. Three coats give full coverage. The polish dries matte so at least two coats of top coat is needed. I have one coat of Seche Vite in the pictures and the polish still looks matte. This is a real top coat eating monster, so top coat needs to be applied once in a while to keep up a glossy finish.

16 comments:

 1. Ett härligt glitter och fina färger. :)

  ReplyDelete
 2. Helt galet vackert! Det här ska klickas hem inom kort!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tror att du verkligen kommer att gilla det. Det är jättevackert!

   Delete
 3. Kul att du visar Glitter All The Way idag, det gör nämligen jag med :) Du har verkligen lyckats fånga det kanon bra på dina bilder!

  ReplyDelete
 4. Denne var mye finere enn jeg trodde den skulle være! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, verkligen. Jag var inte säker på att jag skulle gilla den, men den är jättevacker.

   Delete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Medan jag tycker Pizzaz är ungefär hur tråkig som helst nu så tycker jag att det här är riktigt roligt. Kanske lite för roligt för att jag ska tycka det är snyggt, men jag vill ändå ha det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tror att du kan gilla det. Rikligt med topplack, och inte så här halvdant som jag har gör det ruskigt snyggt.

   Delete
 7. Verkligen glitterati! Var det jobbigt att ta bort?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, inte särskilt. Jag kör Seche Vite under så det är bara att skala av lacket, det lossnar i stora lösnagelsjok. Annrs kör jag på foliemetoden. Funkar toppen varje gång.

   Delete
 8. Coolt som fan! Men jag gillar nog pizzazz bättre ... trooor jag. Om du har något lack du inte känner så starkt för, så kan vi byta med varandra om du vill. Jag hade tänkt byta bort Sparkling Purple, säg till om du vill ha't.

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...