Sunday, 25 November 2012

NailArt Sunday Gradient

Idag är det Lelacks NailArt Sunday och jag är med för andra gången. Idag är temat fåglar. Fåglar är inget jag brukar fundera över så det tog mig tid innan jag visste vad jag ville göra för nailart. Jag ville använda färgerna som Domherren har. Domherren är ju en typisk "julfågel" och jag känner ingen som älskar julen lika mycket som jag. Det är den absolut bästa tiden på året!
Jag bestämde mig för att göra en gradient i rött och svart eftersom det är de färgerna jag tänker på och som jag tycker sticker ut mest hos Domherren.

Jag har använt China Glaze Liquid Leather som bas och sedan svampat på China Glaze Ruby Pumps och OPI Gettin' Miss Piggy With It. Jag gillar det. Jag tycker silverglittret i OPI GMPWI blev en fin detalj, eftersom Domherren faktiskt har både vita och grå fjädrar också. 

Jag tyckte resultat blev ganska bra för att vara första gången jag gör en gradient. Det här ska jag göra igen och som man säger; övning ger färdighet.

Translation: Today it's Lelack's NailArt Sunday and the theme was birds. Since I love Christmas I chose to use the colours of the Bulfinch, which is a typical "Christmas bird" here in Sweden. I did a black and red gradient. 
I used China Glaze Liquid Leather as base and then I used China Glaze Ruby Pumps and OPI Gettin' Miss Piggy With It. I think the result is pretty good for being the first time I made a gradient. I'm going to do this again and hopefully I'll get better at doing gradients.

12 comments:

 1. Snyggt!
  Jag nästan ser domherren på dina naglar!! :D

  ReplyDelete
 2. Kul med ett bidrag som inte är bildlig tolkning av temat:D Gillade din gradient, snygg och stilren.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag tycker det är svårt att faktiskt måla saker på naglarna även om jag är rätt duktig på papper.
   Kul att du gillar det!

   Delete
 3. Va kul, nu hitta jag en ny nagelblogg. Riktigt snygg färgkombo i din gradient! :)

  ReplyDelete
 4. Oerhört snyggt! måste kanske göra något liknande...

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...