Friday, 2 November 2012

OPI DS Signature

 
Skimmerskuggans holofredag igen! Jag har ett helt fantastiskt lack att visa er idag. Egentligen var det gårdagens manikyr och jag har ju lovat er att jag skulle börja visa China Glaze Holiday Joy idag. Det första lacket från den kollektionen kommer upp ikväll.
Gårdagens manikyr var OPI Designer Series Signature. Ett alldeles fantastiskt rosa hololack.
Jag har försökt få tag i det här ett tag och när jag sedan lyckades få tag på det för ynka 70 kr var jag lycklig. Holoeffekten är ju kanske inte den tydligaste, men den är vacker ändå.

Formulan är bra. Det är inget typiskt hololack i den benämningen att det lider av holosjuka. Lacket sitter där det ska även utan underlack eller aqua fix. Dock hade jag ett lager aqua fix ändå under, bara för att.
Två lager ger full täckning.

Translation: Today I'm showing my manicure from yesterday. It's OPI Designer Series Signature. I know I promised you all to begin swatching China Glaze Holiday Joy polishes today and I will, the first post will be up this afternoon. This polish has been a lemming of mine for quite a while now and I finally bought the polish. I'm so happy about it. It's absolutely gorgeous. the holoeffect isn't the best I've seen but it's still a stunning polish.
The formula was good. Two coats give full coverage and no aqua fix or other holo base coats are needed.

8 comments:

 1. Rysligt fint! Imponerande att fynda det för 70 pix :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja visst är det fint! Var så lycklig när jag fick hem det, ibland är tradera en riktig guldgruva.

   Delete
 2. Så vackert! Jag har inte ett enda DS-lack, men nån gång kanske jag lyckas göra ett kap jag med =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är verkligen vackert. DS-lacken är väldigt fina, de nya finns att hitta på ebay för en ganska billig peng. De äldre är de svårare med, det gäller att ha lite tur då!

   Delete
 3. Visst är det fint! Jag gillar de gamla DS-lacken, till och med de rosa. Lite skön nostalgi på naglarna. Scattered holos är ju rätt sköna att måla med dessutom, man behöver aldrig oroa sig för kassa lackegenskaper.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag är också himla förtjust i gamla DS-lacken. egentligen är jag inget större fan av rosa, men just det här lacket tycker jag är fint.

   Delete
 4. 70 pix! Harregud! Det är ju helt galet bra pris! You go girl! Snyggt var det också :)

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...