Friday, 14 December 2012

Gradient Nordic Winter Night

 
iIdag blir det ingen holofredag för mig för jag har inte haft tid att lack om, istället visar jag lite nailart. Förra söndagen gjorde jag min andra gradient någonsin som jag kallar Nordic Winter Night. Denna gång blev det en riktigt vintrig gradient i blått, vitt och lite silverglitter. Anledningen till färgvalet är att jag skulle testa att göra denna manikyr till idag, då jag bär den igen, för jag ska på kryssning till Tallinn hela helgen. Vi åker med Tallink-Silja och deras färjor är ju blå och vita.

Jag tycker det ser lite ut som en mörk, mörk vinternatt på naglarna. Jag är nöjd även om jag föredrar lite mer neutrala gradients där övergången inte är lika stark som här. 

Lacken jag använde mig är: OPI Alpine Snow, China Glaze Blue Bells Ring, China Glaze Blue Year's Eve, Nubar Night Sparkle, OPI Piroutte My Whistle och HM Jo Is In The House.
Tyvärr är det här ingen manikyr som kommer sitta kvar mer än ikväll. Har ett lager Seche Vite under för att den här manikyren lätt ska lossna och två andra lack med mig så jag kan lacka om på färjan.4 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...