Thursday, 27 December 2012

OPI Designer Series Indulgence


Det var ett tag sedan. Jag har haft fullt upp med att fira jul och varit slut efter magsjukan jag hade så jag har inte haft tid att visa några lack. Men idag så visar jag vad jag bar på juldagen och annandagen trots att jag bara var hemma eftersom hela familjen fick en släng av magsjuka.

Så, under dessa dagar bar jag otroligt vackra OPI Designer Series Indulgence. Det är ett rött skimmerlack med skimmer i guld. Det finns både orange och rosa toner i det även om bottenfärgen är röd. Mycket vackert och även om det kanske passar bättre på höstkanten funkar det riktigt bra till julen också. Dock är det väl kanske inte så unikt, men vackert är det i alla fall.

 


 

Formulan, som på alla OPI DS lack, var en dröm. Två lager ger full täckning och lacket är otroligt enkelt att lacka med.  Torktiden är dessutom snabb och det skimrar och glänser fint även utan topplack.

Translation: This is the polish I've been wearing the last couple of days. OPI Designer Series Indulgence. It's a red shimmer with shimmer in gold. There are also some tones of orange and pink. Gorgeous!
The formula is a dream. Two coats give full coverage and the polish dries quickly. It dries shimmery and shiny even without top coat.5 comments:

 1. Som du säger, kanske inte superunikt, men ändå väldigt vackert!!

  ReplyDelete
 2. Åh, det här klickade jag hem häromdagen! Nu längtar jag ännu mer efter min flaska, det ser fantastiskt ut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är verkligen vackert! Jag tror definitivt att du kommer gilla det.

   Delete
 3. Hoppas du mår bättre nu!

  Lacket ser fint ut, men ser i mitt tycke ut att vara långt ifrån att vara värd sitt pris.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är väldigt vackert! Jag hade tur och lyckades få hem det för 80 kr via tradera. Skulle aldrig betala fullpris för det även om jag hade ekonomin till det.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...