Monday, 24 December 2012

Julaftonsmanikyr: Ninja Polish His Nose So Bright

God Jul! Hoppas ni alla har en superhärlig dag.

Jag själv fick magsjuka natten till söndagen, men idag mår jag bra igen, som tur är. Trodde jag skulle vara sjuk under julafton och var riktigt ledsen över det. Jag som älskar julen. Det är de enda dagarna på året jag verkligen vill vara frisk och som tur var när jag vakande imorse mådde jag bra igen. Tyvärr har pappa blivit sjuk, så vi var tvungna att ställa in julfirandet med släkten på grund av smittorisken. Istället kommer vi fira hemma i villan, bara jag, mina syskon och föräldrar.

Till dagens lack nu då. Dagen till ära bär jag rött glitter, Ninja Polish His Nose So Bright över skimmerlacket OPI Die Another Day (som jag visar en annan dag). Väldigt vackert och väldigt juligt.
His Nose So Bright är ett glitterlack med rött glitter i två nyanser, en ljusare och en som är snäppet mörkare och lite, lite prismatiskt glitter, allt i en genomskinlig bas. Och nog tänker jag på Rudolph (with his nose so bright), det är ett perfekt, juligt, rött lack. Jag är så glad att jag köpte det här lacket.
Formulan var bra. På bilderna har jag ett lager Ninja Polish His Nose So Bright lagt över två lager OPI Die Another Day. Som ni kan se är det massa glitter och jag tror att lacket täcker på egen hand på två eller tre lager. Det torkar inte matt men ytan är lite knottrig så jag har lagt två lager Seche Vite över lacket för extra glans och en slät yta.

Jag önskar er en god jul igen och en härlig julhelg!

Translation: Merry Christmas! Here in Sweden we celebrate Christmas on Christmas Eve and not on Christmas Day, so today I'm wearing a red glitter. Ninja Polish His Nose So Bright. It's a glitter with red glitter and some hologaphic glitter suspended in a clear base. It's beautiful!
The formula is good. I've layered one coat of Ninja Polish His Nose So Bright over two coats of OPI Die Another Day and finished it off woth two coats of Seche Vite for extra shine.

5 comments:

  1. Ligger lite efter i mitt bloggläsande! Det här ser otroligt vackert ut. Önskar dig en riktigt God Fortsättning på året!

    ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...