Thursday, 6 December 2012

Orly Devil May Care

 
Idag bär jag fantastiska Orly Devil May Care från årets julkollektion Naughty or Nice.
Det är en riktigt glitterbomb med små röd glitter och lite större hexagoner i guld som simmar omkring i en klar bas.  Det är verkligen vackert och väldigt juligt.
Dock är jag besviken på namnet. Det hade gärna fått heta något trevligare än Devil May Care.

Jag önskar verkligen att jag hade bättre bilder att visa er! Min kamera förvrider färgen på lacket. Det är mycket rödare än bilderna visar och inte alls så orange. 


 
 Formulan är bra och lacket är lätt att lacka med. Det torkar lite matt så ett lager topplack krävs för att ge lacket en glansig yta.
På bilderna har jag ett lager Orly Unlawful (ännu ett namn jag inte gillar på ett jullack) och så har jag lagt två lager Devil May Care ovanpå. Två lager ser väldigt opakt ut, så jag tror att lacket täcker på egenhand på två, tre lager.

Ett underbart lack!

Kom ihåg att jag senare idag öppnar lucka nummer sex på The Body Shops adventskalender.

Translation: Today I'm wearing Orly Devil May Care. It's a real glitterbomb consisting off small red glitters and larger hex glitter in gold, all suspended in a clear base. it really beautiful and Chrsitmas-y.
I really hate that it's so drak outside. My camera won't capture how red this polish acctually is. It's not as orange as in my pictures.
The formula is good. It dries a little matte so a coat of top coat is needed to make the finish shiny.
On the pictures I've layerd two coats of Devil May Care over one coat of Orly Unlawful. The glitter looks pretty opaque, so I think it could be opaque on its own with maybe three coats. 

5 comments:

 1. Det är så vackert :D
  Det kommer faktiskt få äran att vara min julmanikyr ;D

  ReplyDelete
 2. Devil may care är ju inte så farligt som det låter ;) Det är slang för att man är typ sorglös, dvs man bryr sig inte om några bekymmer ;) Å det kanske man inte gör när man bär det här lacket...? ;)
  Vad vet jag.. Jag äger det inte och jag kommer inte att skaffa det. Det berör liksom inte mig på nåt plan alls :/ Man skulle väl kunna säga att jag har en devil may care attitude till den ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo visst vet jag att det är slang. Hade en lärare under gymnasiet (läste ett internationellt program så allt var på engelska) som ofta sa så. Tycker ändå inte att det är ett passande namn. Hade heller velat att det hetat typ Happy-go-lucky om de ändå ska anspela på sorglös, haha. Eller något riktigt juligt!

   Delete
 3. Jag älskade det här lacket. Underbart glittrigt och fint!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...