Saturday, 22 December 2012

Zoya Logan

 
Idag bär jag fantastiska Zoya Logan från årets julkollektion Ornate. Idag ska jag hem till min farmor som brutit benet och hjälpa henne att göra julfint i hennes och farfars villa. Självklart vill jag vara lite extra julfin då, så Logan passar perfekt.
Logan är ett underbart grönt foillack med guldskimmer. Alldeles, alldelesunderbart och väldigt juligt tycker jag.
Jag är så nöjd över att jag köpte det här lacket. Det var det jag var mest sugen på ur Ornate (förutom Blaze och Aurora som jag visar er snart, jag måste bara få tid att lacka med dem) och det levde verkligen upp till mina förväntningar.
 

Formulan var bra. Lacket är yttepytte lite rinnigt, men inte så att det blir svårkontrollerat. Det täcker på två lager och för att få lite extra glans och längre hållbarhet kan man lägga på ett lager topplack.
Detta en ny favorit bland mina gröna lack! Jag älskar det verkligen.

Translation: Today I'm wearing Zoya Logan from this year's holiday collection Ornate. It's a green foil with gold shimmer and it's a real stunner. Absolutely beautiful!
The formula is very good. It's a tiny bit runny, but it's not hard to control. Two coats are enough for full opacity and to give it some extra shine and prevent it from chipping you can put a coat of top coat on. It's one of my new favourite green polishes. I really do love Logan.

1 comment:

  1. Vackert!!
    Jag fick en julstrumpa från Body Shop idag av chefen! Inte i närheten så mkt i som i din kalender, men jag gillar deras produkter :)

    ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...