Monday, 3 December 2012

China Glaze Water You Waiting For


Idag är det Mrs Datas blå måndag och jag är som vanligt med.
Idag bär jag en av China Glaze senaste skapelser, nämligen Water You Waiting For från nya kollektionen Cirque Du Soleil Worlds Away. Ärligt talat har jag ingen koll på när de här lacken kommer ut i butik om de ens kommer ut i svenska butiker. Annars finns de på bland annat transdesign.com, head2toe.com och ebay.

Water You Waiting For är ett glitterlack med glitter i blått, lila och grönt i en svagt blå bas. Det är väldigt vackert och jag tänker på havet och sjöjungfrur när jag ser det.


Formulan är bra. Lacket täcker på två lager dock torkar det väldigt matt. Minst två lager överlack krävs för att finishen ska bli glansig.

Jag tycker det är jättevackert!

Glöm inte att jag visar vad som finns bakom lucka tre i The Body Shops julkalender ikväll. 

Translation: Today it's Mrs Data's Blue Monday and I'm wearing China Glaze Water You Waiting for from their new collection Cirque Du Soleil Worlds Away.
It's a gitter polish that contains glitter in blue, green and purple suspended in a slightly blue base.
I really like it. I think of the oceans and mermaids.
The formula was good. Two coats give full coverage and the polish dries very matt. At least two coats of top coat are needed to make the finish shiny.

6 comments:

 1. Supervackert!!!
  Likt ett vackert lack från Nicole by OPI som heter Kendall on the Katwalk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag har också tyckt att det är litet likt det lacket. Det är väl liknande glitter och liknande färger vad jag har för mig. :)

   Delete
 2. det ser verkligen ljuvligt ut. Jag beställde det för några dagar sedan så jag ser fram emot att bära det snart jag med.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det underbart! Jag tror du kommer älska det.

   Delete
 3. Vilka fina bilder du fick till på det här lacket! Älskar hur det ser ut, men gillade inte att bära. Mina naglar blev alldeles för tjocka av det. Tyvärr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så himla mycket. Jag tyckte det inte alls att det var farligt att bära. Men det där är ju så olika också hur mycket lack som man tycker blir tjockt och jobbigt.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...