Monday, 8 April 2013

Orly Boho Bonnet

 

Idag är det Blå Måndag hos Linda och jag visar Orly Boho Bonnet. Förra veckan visade ju jag Glitter in the Air och då fick Boho Bonnet agera bas. Det var en fin kombo. Idag ska jag plugga till ett seminarium. Just nu läser vi rätt och samhälle och jag trivs så jäkla bra med kursen. Jätterolig! Jag kanske skulle valt att söka till jurist istället för socionom. Nej, jag trivs superbra. Det känns verkligen som att jag valt rätt utbildning.

Boho Bonnet är en ljusblå crelly med några droppar grått i. En crelly är ju alltså ett lack som täcker som ett krämlack men har glansen som en jelly. Det är väldigt tjusigt. Elegant. Inte en särskilt unik färg, men det gör inget. Jag trivs väldigt bra i den här typer av blå. De är så mjuka och fina. Jag har alltid dragits till den här blå färgen och nu när Orly släppte denna var jag tvungen att skaffa den. Att lacket är superglansigt är bara en bonus.
 
Formulan var rinnig. Riktigt rinnig till och med. Det droppad lack från pensel ett par gånger trots att jag strukit av det mot lackhalsen. Så ja, man måste verkligen vara jätteförsiktigt så inte lacket rinner ner i nagelbanden. Det gjorde applicering lite klurig, annars var det inga problem. Det torkar snabbt och jätteglansigt. Det är lite skirt men tre lager gav ändå full täckning. 

Translation: It's Linda's Blue Monday today and I'm showing you Orly Boho Bonnet. Last week I showed you Glitter in the Air and Boho Bonnet was the base. A very pretty combination, don't you think?
Boho Bonnet is a light blue crelly with a few drops of gray in it. It's very pretty. Elegante. It's not a unique colour, but that doesn't really matter. I feel so pretty in these types of blue. That the polish is super shiny is just a bonus.
The formula was very thin and runny. A few drops of polish actally fell from the brush even though i wiped it against the bottle. So you have to be really careful so that the polish won't run and stain your cuticles. That made the application a bit tricky, but other than that there wer no problems. Boho Bonnet dries quickly and shiny. It's a bit sheer but three coats gave full coverage.


14 comments:

 1. Älskar denna kollektionen och vill verkligen ha alla lacken. Trist med att den var så rinnig, men det är ju bättre än tjock och klumpig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, hellre rinnigt. Fast tjock och klumpigt kan man ju i och för sig hälla i lite thinner i.

   Delete
 2. Färgen är ju fin, det är den, men den får inte mitt hjärta att slå fortare. Tycker Orly hade kunnat hotta upp den med något spännande skimmer. Grönt kanske? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, grönt skimmer låter riktigt snyggt. Kanske ska franka ihop något sådant med det här. Hmm...

   Delete
 3. Jag gillar verkligen denna färg. Är mest sugen på den ur kollektionen!

  ReplyDelete
 4. det är en jättefin färg.

  ReplyDelete
 5. Åhhh så vackert!!! Synd bara att det var så rinnigt....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, men rinnigheten står jag ut med. Jag kommer lacka med detta igen. :)

   Delete
 6. Det här är nog det lacket jag är minst intresserad av ur den här kollektionen, men visst fint det är det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag förstår att det inte gör så många upphetsade, men fint är det. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...