Friday, 12 April 2013

Cirque Fascination Street

 

Idag ska jag på arbetsintervju inför ett sommarjobb. Det ska bli riktigt spännande att höra vad de frågar om. Jag håller självklart tummarna för att det kommer gå bra, men det gör det säkert. Kul ska det bli i alla fall. Lite nervös är jag allt ändå. Till dagens lack då.
 
Idag är det Skimmerskuggans Holofredag. Här hos mig får ni se ett av Cirque-lacken jag fick hem i veckan, nämligen lila Fascination Street.
Fascination Street är ett aubergine lila lack med fin holoeffekt. Jag gilla lila holo, det är alltid fint. Det jag gillar extra mycket med Fascination Street är att det är en så mörk lila. Jag är mycket mer förtjust i färgstarka och mörka holo än pastelliga holos. Lacket bildar mycket tydligare regnbågar än vad mina bilder visar, men holo är ju lite svårt att fota ibland.
Hursomhelst, lacket innehåller inte det berömda holodiset. inte för att jag själv har så mycket emot holodis, men jag vet att många inte gillar det. Enda gången jag stör mig på holodis är när hela lacket ser grått ut i skugga. Men nej, inget holodis här alls. 


 
Formulan är bra. Inte för tjockt och inte för tunt. Lacket är väldigt lättapplicerat och ingen Aqua Fix/Base behövs. Fascination Street lider inte av någon holosjuka alls och det torkar ganska fort och glansigt. Vad ni ser på bilderna är två lager Fascination Street och ett lager Seche Vite över. Seche Vite påverkar inte holoeffekten och det är ju himla trevligt. 
Det här är den första Cirque-holon jag provar. Jag är riktigt nöjd med den. Nästa gång jag beställer hem Cirque ska jag skaffa hem underbart gröna Lonesome George. Den ser precis lika fin ut som Fascination Street.

Translation: It's Skimmerskuggan's Holo Friday today and I'm showing you one of the new Cirque polishes I got a few days ago, the purple Fascination Street. 
Fascination Street is an eggplant purple polish with a very pretty holo effect. I really like purple holos, they always look nice. The thing I like a little extra with Fascination Street is that it is such a dark purple. I'm much more fond of colorful and dark holo polishes than pastel holos. The rainbows are very pretty and distinct. 
The formula is very good. It's not too thin or too thick. The polish is very easy to apply and there's no need for an Aqua Fix/Base. There's no cuticle drag and it dries quickly and to a shiny finish. What you see in my pictures are two thin coats of Fascination Street and one coat of Seche Vite. The top coat did not affect the holo. 
 


27 comments:

 1. Wow, det där var snyggt!!

  ReplyDelete
 2. Åhh sååå vackert, lila holos är riktigt fint! :-) Fina bilder!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag är väldigt svag gör lila holo. :)

   Delete
 3. Wooooow så läckert! Och vilka fanatasiska bilder du lyckats ta,helt amazing:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är väldigt fint! Och tack så himla mycket! :)

   Delete
 4. Lycka till på intervjun! Riktigt fint lack! Gillar verkligen färgen.

  ReplyDelete
 5. Lycka till på intervjun (som säkert redan varit nu, men ändå)!
  Och oj vilket snyggt lack. Vill haaa! Måste skaffa mig fler Cirque-lack i samlingen alltså...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den gick bra! Jag tror att man inte kan få för många Cirque. De är ju så vackra allihop.

   Delete
 6. Så enormt vackert! Vilket djup i färgen!

  ReplyDelete
 7. Såå snyggt lack! En riktig dröm och fantastiska bilder <3

  ReplyDelete
 8. Åh! Verkligen fint! *skriver upp Cirque på önskelistan"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är väldigt vackert. Platsar verkligen på önskelistan tycker jag.

   Delete
 9. Lonesome George har fin färg även om den inte är superholografisk. Jag har inte fallit för det här innan men dina bilder är lockande. Jättefin, mörk, lila. Är det parfymerat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker färgen är fantastisk. Ärligt talat tänkte jag inte på om den var parfymerad men jag tycker Cirques lack luktar lite parfymerat hela bunten. Har inte flaskan i närheten just numen kan sniffa lite på den senare ikväll eller imorgon så återkommer jag då.

   Delete
 10. Lonesome George är en höjdare tycker jag. Detta var inte långt efter:)

  ReplyDelete
 11. Detta lacket gillade jag verkligen! Hoppas intervjun gick bra :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är väldigt fint! Intervjun gick riktigt bra. :)

   Delete
 12. Måste verkligen ändra på det faktum att jag inte äger ett enda Cirque lack än. Sp himla snyggt!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...