Friday, 5 April 2013

China Glaze Strap On Your Moonbots

Jag fick ju hem hela China Glaze Hologlam kollektionen idag och trots att jag egentligen tänkt visa er dem i kanske juni när jag har bättre tillgång till en trädgård och solljus kunde jag inte låta bli att prova ett av lacken på en gång. Valet föll på Strap on Your Moonboots. Dessutom funkar det perfekt att prova det första idag när det faktiskt är Holofredag hos Skimmerskuggan.

Strap on Your Moonboots är ett åskblått hololack. Det ser gråare eller blåare ut i olika ljus och holoeffekten har olika styrka beroende på om man betraktar naglarna i direkt solljus eller lampljus. Hursomhelst är den alltid fin.
Jag gillar verkligen lacket. Färgen tycker jag är ursnygg och dessutom har jag inget hololack i den här färgen sedan tidigare. Holoeffekten är väldigt linjär och fin och holodiset som finns i många lack finns inte i det här. Tummen upp alltså för allt.Ni får se lacket under min vanliga lampa som jag brukar fota under och så i solljus. Jag tycker det blir bäst så. Solbilderna är de två sista bilderna och tyvärr håller de inte alls samma kvalitet som de andra bilderna. Främst för att jag inte hade tid att fippla med kamerainställningar och för att jag blev tvungen att ta bilder på högerhanden istället för vänster som jag brukar. Ni får ju ett hum om hur lacket ser i alla fall.


 

 Formulan är riktigt bra. Lacket är inte för tjock eller för tunt. Det torkar fort och glansigt. När man ser lacket i skuggan har den en lite metallic finish över sig. Det blir alltså lite penseldrag i finishen, men dessa syns inte när ljuset ligger på lacket. Jag gillar inte penseldrag i lack så jag var tvungen att jobba lite och var ganska försiktigt när jag applicerade lacket för att det skulle bli så få penseldrag som möjligt. Men jo, det finns några och det är det enda jag inte gillar hos lacket. Fast jag har överseende för penseldragen då jag verkligen gillar allt annat hos Strap on Your Moonboots. Jag har två lager av Strap on Your Moonboots och ett lager Seche Vite. 

A translation will come later.

20 comments:

 1. Jag LÄNGTAR till jag få testa min SOYM efter att ha sett dina bilder. Åh, det riktigt kliar i fingrarna nu! Så härliga bilder!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är verkligen jättefint! Jag är glad att jag testade det här lacket först.

   Delete
 2. Vackert som tusan! Vilka fina bilder du har tagit!

  ReplyDelete
 3. Så fint! Gillar verkligen denna färgen :)

  ReplyDelete
 4. Det är en underbar färg och fina bilder har du också. Annars tänker vi lika. Jag vill också spara kollektionen till sommaren så man får bästa förutsättningarna för den och för att den ska vara mindre "överallt". Men det är svårt att hålla sig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, färgen är vacker. Ja, just nu känns det som alla visar upp den och jag vill kunna visa holon från dess bästa sida.

   Delete
 5. Ursnyggt! Jag måste klicka hem detta och dess kollektionskompisar inom kort!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det tycker jag verkligen du ska göra! Det är så vackert.

   Delete
 6. Replies
  1. Nej, alla kan inte tycka lika. Och tur är väl det. :)

   Delete
 7. WOOOOW vilka fina bilder på ett helt underbart lack :-D Heeeeelt fantastiskt!

  ReplyDelete
 8. Jag sitter med det här på naglarna just nu och det är verkligen så jävla vackert! Min nya blå favorit och jag tror att Hologlam kommer att bli min absoluta favoritkollektion hittills, vad jag har sett hittills är jag kär i dem!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hologlam kollektionen är så jäkla vacker. Jag är så glad att jag började med att testa det här lacket. Så himla underbar blå!

   Delete
 9. Det här ser jag fram emot att testa, så vackert det ser ut!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...