Tuesday, 2 April 2013

OPI I Theodora You

 

Jag lovade ju er en kollektionssammanfattning av OPI Oz The Great and Powerful till idag och det ska ni också få, fast i eftermiddag. Jag har ju faktiskt det sista lacket kvar att visa upp. Det här är OPI I Theodora You.
I Theodora You är en ljusrosa crelly, som drar lite mer åt jelly-hållet än kräm. Det är en fin och vårig färg som känns väldigt fräsch även om den inte alls är unik på något sätt. Sen är jag väldigt förtjust i namnet. Äntligen har OPI kommit på ett fint namn istället för sina halväckliga, småporriga namn som fanns med i både Germany kollektionen och Euro Centrale. My Very First Knockwurst och Hands of My Kielbasa, båda är fruktansvärda namn.
 Jaja, det här lacket gillar jag i alla fall.  
Formulan är bra och lacket är lätt att applicera. De blir lite strimmigt till en början men när det torkar jämnar det ut sig. Torktiden är bra och det torkar till en glansig finish. Lacket gå nog att få opakt men då kan nog en fem lager krävas. Jag har tre lager I Theodora You och ett lager Seche Vite.
Det är ett gulligt och fint lack men på grund av färgen kommer jag nog inte använda det särskilt ofta.

Translation: I promies to show you a summary of the collection OPI Oz the Great and Powerful today but I still have to show you the seventh and last polish from the collection before I show you the summary this afternoon.
OPI I Theodora You is a baby pink crelly that is more jelly than creme. It's very pretty and I love the cute name. 
The formula is good and the polish applies easily. The coats come off as a bit streaky at first bbut when the polish dries they even out. The dry time is good and the polish dries to a shiny finish. I'm wearing three coats of I Theodora You and one coat of Seche Vite.

2 comments:

  1. Älskar också namnet på det här lacket, så sött! :)

    ReplyDelete
  2. Det ser väldigt snyggt ut på dig, såg det i en annan blogg då var det så mycket VNL. PÅ dig är det riktigt fint. :-)

    ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...