Monday, 22 April 2013

Vinnaren av 50 Followers Giveaway!Tack, tack tack! Det har varit så roligt att fira 50 följare på bloglovin med en giveaway. Hel 46 stycken var ni som deltog!
Dessutom har jag i skrivande stund hela 68 följare nu på bloglovin. När jag är uppe i 100 stycken ska jag ha ännu en giveaway med fler fina priser.
Utöver fler följare har den min giveaway gett mig massor av tips om vad ni vill se mer och mindre av. Egentligen var det ingen som ville se mindre av någonting. De flesta vill se fler haul-inlägg och fler indielack. Dessutom gillar ni mina bilder och text. Det har varit jätteuppskattat från min sida att läsa all er fantastiska feedback!
Jag hade ju också en fråga om vilken finish som var din favorit. De flesta har svarat glitter och holo. De hamnade på en delad första plats. På andra och tredje plats hamnade skimmer och kräm.

Min egen favoritfinish är duokroma och mulikroma lack. det är som att flera lack i ett enda. Imorgon ska jag visa er ett fantastiskt multikromt lack.

Så vem blev då vinnaren. Jag säger ett stort grattis till ANNA S!

Anna har jag redan mailat och hon har även svarat mig. Du kan, som du redan vet, vänta dig ett paket på posten inom de närmsta dagarna innehållandes ett A England She Walks in Beauty och ett Picture Polish Paradise. Grattis igen och tack till alla er som deltog.

3 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...