Thursday 10 October 2013

KBShimmer You Go Ghoul

 Idag visar jag KBShimmer You Go Ghoul från deras höstkollektion. Jag älskar namnet! Men så älskar ju jag också Halloweenlack. Speciellt de som är mörka med glitter som detta. Att det har ett kulnamn är bara ett plus i kanten.

You Go Ghoul är en svart jelly med rosa, lila och orange hexglitter samt pyttesmå orangea strängglitter. . Glittret lyser lagom  mycket igenom den svarta basen och ger ett vackert djup till lacket. Det är ett lack som är precis i min smak. Otroligt snyggt! Ja, jag har flera liknande, men det gör inget. Jag tröttnar aldrig på svart jelly med glitter i. Speciellt inte när det är just den är färgen på glitter. Det är så himla, himla fint.
Dessutom är det verkligen en Halloween-känsla över lacket. Det gillar jag!




Formulan är bra. Det är smidigt att måla med och glittret sprider sig jämnt över nageln. Tre lager gav full täckning. först trodde jag inte att det skulle täcka på egen hand då första lagret var otroligt skirt, men se det gjorde det! Det torkar ganska glansigt och glittret sticker inte upp allt för mycket. Två lager överlack gav en jämn, fin och glansig yta.
Det ni ser på bilderna är tre lager KBShimmer You Go Ghoul och två lager China Glaze Fast Forward Top Coat.

12 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...