Monday, 11 November 2013

Att skriva på engelska

Nu har jag skrivit all bloggtext på engelska under en priod på ca två veckor. Jag ser ingen minskning i antal läsare, det har snarare ökat. så jag verkar inte ha tappat er svenska läsare, dessutom har jag vunnit några fler internationella läsare. Utöver det sparar jag mer tid på att skriva inläggen på endast engelska istället för på både svenska och engelska.
Så nu till den stora frågan!

Vad har ni tyckt om att jag skrivit alla inlägg på engelska?
 Har det funkat bra, dåligt, varit toppen, botten? Ska jag fortsätta med det? Ja, vad tycker ni helt enkelt?

6 comments:

 1. Jag har nog inte reflekterat över det. Men för att vara ärlig så brukar jag bli rätt uppslukad av bilderna så det kanske är därför? :)

  ReplyDelete
 2. Tycker det funkat prima!

  ReplyDelete
 3. Det funkar bra men föredrar när det även finns svenska, men jag skulle inte sluta följa bloggen bara för att du skriver på engelska ;)

  ReplyDelete
 4. Jag tittar mest på bilderna nu, läser om jag undrar över nåt. Sorry, men är väl inte helt bekväm med det utländska språket:)

  ReplyDelete
 5. Föredrar ju att läsa på svenska, men engelska funkar, så om du känner att du spar massa tid på det så är det klart du ska fortsätta så.

  ReplyDelete
 6. Jag läser aldrig text som är skriven på engelska, kollar då enbart på bilderna. Är texten på svenska läser jag den. Kommer inte sluta kolla din blogg om du skriver på engelska men kommer då bara titta på bilderna.

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...