Tuesday 20 November 2012

Essie Beyond Cozy

 
Idag har jag glitter åt er. Essie Beyond Cozy från Essie Winter 2012 Collection (finns ute i butik just nu). 
Det är ett glitterlack som varken är guld eller silver. Jag skulle kalla färgen antik silver. 
Det är alltså smått glitter i en genomskinlig bas. Det är väldigt vackert och namnet passar väldigt bra. Det här lacket får mig verkligen att tänka på snö och jul. Jag tycker verkligen om det här lacket. Dessutom är jag väldigt förtjust i den här färgen. Otroligt vackert lack.




 
 
Sista bilden är tagen utomhus och som ni ser blir färgen mycket mer silvrig. trots att bilden är tagen utomhus är de bilder som är tagna inomhus i lampljus mer färgkorrekta. Det är inte alls så här silvrigt, utan skiftar mycket mer i guld.

Formulan var riktigt bra. Glittret sprids jämnt över nageln och två lager ger fulltäckning. 
Beyond Cozy torkar ganska matt så två lager topplack behövs för att ge den en glansig finish. På bilderna har jag bara ett lager topplack, så det ser fortfarande lite matt ut.
 Det är helt enkelt ett väldigt vackert glitterlack som är lättmålat. Det här kommer antagligen sitta på mina naglar någon gång under jul eller nyår.

Tranlsation: Today I have glitter for you. Essie Beyond Cozy from Essie Winter 2012 Collection. It's an antique silver glitter suspended in a clear base. Beyond Cozy is absolutely beautiful. I love the colour of it.
The formula is great. the glitter spreads evenly on the nail and two coats give full coverage. The polishes dries pretty matte so two coats of top coat is needed. I only have one coat of top coat in the pictures. 
This is a polish i probably will wear at least once during Christmas and new years. Gorgeous!

11 comments:

  1. Om du fortfarande har det här på dig, finns det någon möjlighet att du kan knäppa ett kort i dagsljus också att visa upp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har ingen möjlighet idag, men jag kan swatcha det igen i helgen och lägga till en bild då. Håll utkik på lördag eller söndag så kommer det en bild då. :)

      Delete
    2. Det låter toppen! :D Väntar med spänning!

      Delete
  2. Det där var ett riktigt bling-bling lack till nyårsfesterna!

    ReplyDelete
  3. Ser jättefint ut!!
    Lite som Orly's Halo fast mycket mindre glitterpartiklar.
    Eller är jag helt ute och cyklar nu...? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har inte Orly Halo, så kan inte vara helt säker, men jag tror att den har större glitterpartiklar och lite en lite mer blandning av guld och silver. Men den är nog lik halo i alla fall. :)

      Delete
  4. Riktigt snyggt, blir lite sugen på att lägga denna på önskelistan inför julen!

    ReplyDelete
  5. Så mycket finare än jag hade förväntat mig! Jag lade precis en beställning hos TD, men hoppade detta. Nu ångrar jag mig lite. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det förstår jag. Jag tror att du verkligen skulle gilla det här.

      Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...