Monday, 14 January 2013

Isadora Polar Nights

 
Idag är det blå måndag hos Mrs Data och självklart är jag med! Jag lyckades lägga vantarna på ett Isadora Polar Nights här i veckan efter att ha sprungit runt inne i stan i Eskilstuna. Det var slut överallt, men så hittade jag en flaska undangömd bakom en massa andra Isadora lack inne på Kicks. Lyckan var total!
Polar Nights alltså, denna superhype. Jag kunde ju verkligen inte motså det efter alla swatches och fina bilder på det. Och nog levde det upp till mina förväntningar!

Polar Nights är ett mörkblått, nästan svärtat jellylack med silverglitter, blått glitter och större silver hexagoner. Det kan vara blå hexagoner också, men jag är inte säker för det kan vara den blå basen som får vissa av hexagonerna att se blå ut.
Det är verkligen vackert och påminner definitivt om en skandinavisk midvinternatt.


 

Formulan var bra. Inte för tjock och inte heller tunn och rinnig som många jellylack är.  Det torkar dessutom ganska fort och glansigt. Det blir opakt på två lager. För att lacket verkligen ska leva upp så tycker jag ändå att det krävs ett lager topplack.

Translation: It's Mrs Data's Blue Monday today and I'm joining it as usually. I finally got hold of a bottle of Isadora Polar Nights. There's been so much hype around this polish so of course I had to have it. I've seen so many beautiful swatches of this polish and I'm not dissapointed.
Polar Nights is a beautiful deep blue, almost blackened jelly with silver glitter, blue glitter and silver hex glitter. There might also be some blue hex glitter but its hard to tell because of the base.
The formula is good. Not to thick and not too runny as many jellies are. It dries quickly and shiny. Two coats give full coverage. To make the polish look its best at least one coat of top coat is needed.

10 comments:

 1. Det är verkligen ett toppenlack, jag tycker ofta att Isadora lyckas med sina lanseringar. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag är väldigt nöjd med det här lacket.

   Delete
 2. Det är verkligen ett enastående fint lack.

  ReplyDelete
 3. Det är vackert, men ärligt talat så förstår jag inte superhypen kring detta lack riktigt. Kanske måste man se det irl, men jag har inte haft nåt sug att skaffa det ännu.
  Du har fått till superfina bilder iaf på det!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, jag förstod den inte heller förrän jag testade lacket. Det är så mycket vackrare på riktigt än på bild.

   Delete
 4. Vi visar samma lack idag:)Och visst är det ett snyggt lack!

  ReplyDelete
 5. Grattis till att ha lyckats få tag på det! Det är inte det lättaste när man är sent ute har jag tyvärr märkt själv.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, tyckte inte det såg så fint ut i flaskan för jag var och tittade på det många gånger. När jag väl bestämt mig för att köpa det så var det ju slut nästan överallt...

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...