Thursday, 31 January 2013

Problem med bloggen.

Min blogg ser inte ut som den ska göra! Det som i vanliga fall står i högerspalten (bloggarkiv, etiketter, om mig, etc) har på något sätt, utan att jag gjort något, hoppat ner och hamnat under inläggen. Jag vet inte vad det beror på och jag har försökt att ändra det.

Jag återställde all design och bredder och liknande och gjorde om hela processen. Vilket gick att göra då jag har skrivit ner allt till malldesignen i ett dokument. Det hjälpte inte.
Jag har tittat i två olika webbläsare (firefox och explorer) och där har det sett lika dant ut. Så något är ju fel i designen. 
problemet gäller dock bara startsidan! Går man in på kommenterar, eller på ett inlägg och alla andra ställen på bloggen så ser det helt normalt ut och som det ska göra.

Nu vet jag inte vad jag ska göra eller hur jag ska lösa det. Mest blir jag ledsen eftersom jag har lagt ner så oerhört mycket tid på bloggen och så krånglar den och ser ut som en blogg som ägs av någon som inte vet vad den gör. Jättetråkigt. 

Är det någon av er läsare som vet vad det kan vara för fel? Hjälp mottages mycket tacksamt!

Nu är problemet löst! Tack vara Honi som lyckades se att bilderna i inlägget om OPI My Vampire Is Buff var lite för breda. Tack fina ni som försökt hjälpa mig att lösa detta.

8 comments:

 1. Blogger flippar ju ut lite då och då så det känns ju inte vidare förvånande :/
  Ser allting rätt ut om du går in under fliken Layout? Och under fliken Mall -> Anpassa -> Layout? Det är ju de två ställena där det kan spöka, ifall mallen du sparat ner kommer sekundärt i prioriteringsordningen för hur sidan ska läsas in. Annars kanske den klassiska taktiken att vänta ut det funkar igen, den brukar gå bra med Bloggers buggar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det är ju antagligen en bugg.
   Dock ser jag nu att problemet bara gäller när man går in på startsidan. Inte när man går in på ett inlägg eller när man ska kommentera. Vad kan det bero på?

   Delete
 2. Tyvärr kan jag inte hjälpa till, men hoppas att du snart får ordning på den! Du har en jättefin blogg, buggar eller inte :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack vad snällt! Nu verkar jag fått ordning på det! :)

   Delete
 3. Allt ser ut helt som vanligt när jag tittar i min dator...
  Har du löst det kanske nu?

  ReplyDelete
 4. Det brukar normalt vara för att man har lagt in bilder som är för breda för bloggen, och då puttar bloggen ner menyn för att få plats med bilden. Jag såg att du hade några bilderpå ett beige-vitt lack här lite längre ner, kan det vara boven i dramat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Det var problemet, nu är det löst. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...