Wednesday, 2 January 2013

Ninja Polish Zultanite


Idag bär jag underbara Ninja Polish Zultanite. Det är ett multikromt lack, alltså ett som skiftar mellan flera olika färger. Zultanite skiftar mellan guld, brons, ljus grönt och gräsgrönt. Det är även lite glitter i lacket som även det skiftar mellan dessa färger och ger lacket lite extra djup.
Jag är så nöjd att jag fick tag på det här. Det har varit slutsålt hos ninjapolish.com i evigheter men de hade fått in det igen strax innan jul och då slog jag till.
Jag känner mig urfånig som sitter och stirrar på naglarna stup i ett, men det är verkligen så himla vackert. Det kommer bli perfekt att bära i början av hösten!
Min kamera hade otroligt svårt att fota Zultanite och färgskiftningarna, men dess bilder stämmer ganska bra överens med verkligheten. Färgskiftningarna är självklart mycket tydligare i verkligheten än på bild. 
 

Formulan på lacket är väldigt bra. Det är varken tjockt eller rinnigt. Lacket torkar dessutom glansigt. 
På bilderna har jag lagt två lager Zultanite över ett lager China Glaze Liquid Leather och som överlack har jag som vanligt Seche Vite. Enligt ninjapolish.com är ett svart lack under idealt, men det går även att använda lacket på egenhand.  Färgskiftningarna syns bättre om man lägger ett eller två lager över svart. 

Translation: Today i'm wearing the wonderful polish Ninja Polish Zultanite. it's a multichrome that shifts colour between the gold, bronze, light green and grass green. It's gorgeous! 
The formula is great. It's not too thin or too thick and Zultanite dries shiny. In the pictures I'm wearing two coats of Zultanite over one coat of China Glaze Liquid Leather and as top coat I'm wearing, as always, Seche Vite.6 comments:

 1. Galet vackert! Åh blir så avis på dig som äger den här skönheten! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är ett underbart lack. Jag är verkligen glad att jag äger det. :)

   Delete
 2. Supersnyggt!! Glittret är pricken över i:et!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, glittret ger det verkligen något extra.

   Delete
 3. Ser riktigt snygft ut, färgskiftningarna är underbara. Dock känns det lite höstigt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är underbart. Tror det blir perfekt att bära till hösten.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...