Thursday, 17 January 2013

Max Factor Fantasy Fire

 
Jag läser socionomprogrammet på Mälardalenshögskola och idag hade jag min första salstenta. Imorse var jag ruskigt nervös, men det kändes bra efter att jag gjort tentan och jag hoppas på att bli godkänd.
Men nu är det ju inte mina akademiska framsteg vi ska prata om utan det är ju faktiskt lack!

Eftersom jag hade tenta idag ville jag passa på att vara lite extra fin om naglarna, för att pigga upp om det skulle gå käpp rätt åt skogen. Så idag bär jag alldeles underbara Max Factor Fantasy Fire. Åh, jag borde skämmas för att jag låtit det stå otestat så länge, men i mina ögon ser det faktiskt rätt tråkigt ut i flaskan. Jag har verkligen inte kunnat förstå all hype kring det här lacket. Fram tills nu. Det är ju helt underbart! 

Fantasy Fire är ett ett multikromt lack som skiftar i lila, blått grönt och guld. Jag la ett lager Fantasy Fire över två lager Essie Butler Please. Kombinationen är fantastisk i verkligheten och färgskiftningarna är helt otrolig. tråkigt nog gjorde det sig inte lika vackert på bild och färgskiftningarna gick knappt att fånga på bild. Så det ser mest lila och blått ut på mina bilder.
 
Formulan är bra. Inget att klaga på alls. Eftersom det är första gången jag provar lacket vet jag inte om det går att få opakt på egen hand. Jag tror inte det, utan det passar sig nog bäst för layering.  Det är i alla fall å jag kommer bära det.

Translation: I had an exam today so i wanted my nails to look extra nice. I'm wearing Max Factor Fantasy Fire. It's an absolutely gorgeous polish! I really love it!
It's a multichrome that shift colours between purple, blue, green and gold. I layered one coat of Fantasy Fire over two coats of Essie Butler Please. The combination i amazing in reality but my camera coldn't capture the beauty of it.
The formula is good. I think this polish is better for layering. since it's the first time I'm wearing it I don't know if you can use it on its own.

11 comments:

 1. Jag får nog också skämmas, för mitt står också otestat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är hur fint som helst. Du kommer gilla det!

   Delete
 2. Replies
  1. Tack! Det är hur vackert som helst!

   Delete
 3. Älskar detta!! Är glad för mina 2 flaskor ;)

  ReplyDelete
 4. Detta var ett fint lack! :)

  ReplyDelete
 5. Mycket vackert och jag hoppas tentan gick bra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är väldigt vackert. tentan tror jag gick bra, i alla fall kändes det så.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...