Saturday, 12 January 2013

Gina Tricot Aspen Gold

 
Idag har jag ett ganska fult lack att visa er. Eller lacket i sig är inte fult, men gula lack passar verkligen inte min hudton. Jag som var så sugen på somriga nynaser igår kväll när jag målade dagens naglar. Jag skulle valt ett annat lack. Det här åkte av illa kvickt nu efter att jag fotat...
Lacket är Gina Tricot Aspen Gold. Det är ett krämlack och färgen är trevligt solgul. Ett sommarlack helt enkelt som piggar upp lite nu i vintermörkret och som får mig att längta lite extra till våren.
det dumma med gula lack är att jag får vad min mamma kallar för "nikotinfingrar".  Hon menar på att det sr ut som att jag rökt under 15 års tid, jag som inte ens röker. Men jag förstår henne, all färg från mina händer försvinner och allt antar liksom en lite gulröd ton. Passar ni däremot i gult kan detta vara ett lack för er.


 
Formulan är bra. Lacket har en del kala fläckar efter det frsta och andra lagret så tre lager krävs för att få det jämnt och fint. Det beter sig alltså som de flesta gula lack gör. Det torkar glansigt och relativt fort.
Jag önskar verkligen att det passade mig bättre...

Translation: Today i'm wearing a polish that looks horrible on me. I really wanted to wear a summer-y polish and chose this one. I regret that now. Yellow polishes have never and will never suit my skintone. The polish is Gina Tricot Aspen Gold. It's a bright yellow creme. I do really like the colour, just not on me.
The formula is good. There are som bald spots during the first and the second layer so a third is a must to make it opaque and nice. It dries quickly and shiny. 3 comments:

 1. Ruskigt härlig färg! Med den här typen av fina färger så är det väl ingen som ser om det matchar hudtonen eller inte? :o

  ReplyDelete
 2. Jag minns Aspen Gold som tjock och klumpig och som att den ville lämna en ojämn yta även efter flera lager. Ingen favorit alltså och förmodligen bortskänkt i vredesmod.
  Säger annars som Sofia, skit i hudtonen om färgen gör dig glad.

  ReplyDelete
 3. Jag är i konstant jakt på det perfekta gula lacket. Skall nog ta och prova det här, ginas lack är ju inte så dyra.

  //Emma Hå

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...