Thursday, 31 January 2013

OPI My Vampire Is Buff

 
Idag bär jag OPI My Vampire Is Buff från nya kollektionen Euro Centrale. Det här var det lack jag var minst sugen på att testa av de 7 lack jag fick hem igår, så jag passade på att prova det på en gång för att ha det gjort.
Jag blev faktiskt positivt överraskad. Det är mycket finare än jag trodde och jag tycker om att det inte är ett helt vitt krämlack. Det har snarare en äggskalsvit ton eller lite grädde. Dessutom är den mycket mer lättburen än ett helt vitt lack och jag tycker den passar min hudton fint.
Namnet är helt underbart, My Vampire Is Buff och passar färgen på lacket perfekt. Jag tänker definitivt på hudtonen hos klassiska vampyrer som Dracula och Nosferatu.
Det är inte ett lack jag kommer använda särskilt ofta, men den är nog fin till glittertippar eller nailart. Gillar man nudelack och vita lack kan det här vara värt att kika på.
 
Formulan var bra. Inte rinnig och inte för tjock. Tre tunna lager ger fulltäckning, men jag tror man kommer undan med två lite flödigare lager också. Torktiden är normal och det torkar väldigt glansigt. Överlack känns nästan överflödigt att använda.

Translation: Today I'm wearing OPI My Vampire Is Buff from the new collection Euro Centrale. This was the shade i was least excited to try out so decided to use it today just to be able to put it away. 
I was really positively surprised. I actually like it. It's an eggshell or cream white creme polish. I love the name, My Vampire Is Buff, it's perfect for the shade and it makes me think of classic vampires like Dracula or Nosferatu.
The formula is good. Not runny nor thick. Three thin coats are enough for full coverage, but I'll think two thicker coats could be enough aswell. The dry time is normal and it dries to a very shiny fnish. It almost feels like top coat isn't  necessary.
10 comments:

 1. Snyggt. Ett lack jag vill göra dots på. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det tror jag kan bli fint! :)

   Delete
 2. Jag var faktistk mer sugen innan jag såg bilderna, hade nog föredragit om färgen var ännu lite närmre vit...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har redan så många lack som är snäppet vitare än detta, så jag tyckte det var fint. Men det är klart, det här ju inte ett lack som lockar alla.

   Delete
 3. Den var mycket finare på naglarna än i flaskan!
  Gillar den faktiskt. Bra grund till nail art.
  Den påminner lite om Ciatés Cookies and Cream.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, mycket finare på nageln. Ciatés Cookies and Cream är den ju faktiskt lik. Hade jag haft det lacket hade gjort en jämförelse.

   Delete
 4. Jag tycker det ser väldigt fint ut.

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. Skaffa det! Jag tror du kommer gilla det. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...