Thursday, 3 January 2013

Make Up Store Muchion

 

Make Up Store Muchion är vad jag har på naglarna idag. Jag har kikat på det här lacket ett par gånger inne på Make Up Store i både Eskilstuna och Borlänge men tyckt att priset, 130 kr, för 8 ml varit för dyrt. Sen under mellandagarna hittade jag den inne på kicks rea för 65 kr och då slog jag till.
Muchion är ett mörkt rosa jellylack med rosa glass flecks. Det ger ett underbart djup och skimmer till lacket. 
Jag är ju inget större fan av rosa lack, men det här gillar jag verkligen. Dock är det inte särskilt unikt. Ett tag (i sommras, förrförra sommaren?) kändes det som att varenda märke kom med ett sådant här lack. Inte för att det gör mig så mycket, den här typen av rosa lack är de jag faktiskt gillar.


 

Formulan var bra, lite rinnig men absolut inte svårkontrollerad på något vis. Eftersom det är en jelly krävs tre lager för full täckning. Torktiden är snäppet längre än normalt (antagligen beror det också på att det är en jelly) men med ett lager snabbtorkande överlack, Seche Vite, så torkar det ändå ganska fort.

Translation: Today I'm wearing Make Up Store Muchion. It's a dark pink jelly with oink glass flecks. I'm not a big fan of pinks but this is gorgeous!
The formula is good, a little thin but not hard to control at all. Three coats give full coverage and since it's a jelly the dry time is a little longer than normal. A coat of a fast drying top coat, Seche Vite in my case, speeds up the dry time a lot.

2 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...