Tuesday, 29 January 2013

New In


Idag när jag kom hem från min föreläsning så fanns två paket i bevlådan. Det ena från USA och det andra från England.
Det första paketet från USA innehöll tre av Color Clubs nya hololak från kollektionen Halo Hues. Lacken är Cosmic Fate, Eternal Beauty och Beyond.

 
Cosmic Fate, Eternal Beauty, Beyond

Det andra paketet från England blev jag riktigt överlycklig över. Det har ju gjort reglerna att skicka nagellack från England hårdare (det har alltid varit förbjudet, vad det verkar som, men inga problem) och alla paket röntgas numera. Nagellack är förbjudet att skicka från England så upptäcks det nagellack i ett paket blir det förstört. Inga varningar har kommit om detta och tydligen trädde de hårdare reglerna i kraft 14 januari. Jag beställde från sallymagpies.co.uk den 18 januari och trodde självklart att det skulle bli förstört. Men inte då. De kom fram välbehållet och innehöll tre Hits Specialita No Olimpo lack; Dionísio, Zeus och Deméter. Två Layla fick också följa med; Emeral Divine och Misty Blush. 
Dionísio, Zeus, Deméter

 
Emerald Divine, Misty Blush.


9 comments:

 1. Åh va kul att du fick dina paket. Man är ju lite orolig för hur stor förändring det kommer att bli. Allihopa ser jättefina ut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag är jätteglad! tydligen massa krångel med paket från A-England. Har två som är skickade men som fortfarande inte kommit. Är orolig att jag inte får dem heller...

   Delete
 2. Vilka snyggingar!!! :D
  Jag har inte hört nåt om det här att det är förbjudet att skicka lack från England?! Varför gör de så?? Vi är ju båda med i EU! Var inte fri handel ett av argumenten för ja-sägarna?!?! >:-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alltså, jag har ingen aning. Det har ju alltid varit förbjudet att skicka lack från England internationellt men det har aldrig varit något problem. Nu har tullen sagt att reglerna är hårdare, alla paket röntgas och finns det lack i förstörs paketet. Det stora problemet är att tullen inte gick ut med det här förrän det var försent och hundratals (antagligen tusentals) ordrar redan skickats iväg.

   Delete
 3. Åååh lyllo, vill också ha paketen jag väntar på :(
  Är så förbannad på krånglet....

  Lite kul att du köpt så liknande nyanser på Hits.. och Color Club ^^
  och du halli hallå, Emerald Divine heter det ju ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, haha, så går det när man haft föreläsning i tre timmar i sträck och inte korrektur läser... Klart jag vet att det heter Emerald Divine!
   Så himla tråkigt med alla paket. Fortfarande två A-England som är skickade men som inte kommit fram än. Är så lycklig över att dessa i alla fall lyckades ta sig igenom tullen.

   Delete
 4. Så många fina! Jag vill se allihopa nu, nu, nu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag ska swatcha och swatcha! Blir många holofredagar för mig nu! :)

   Delete
 5. Vad skönt att dina paket kom fram! Jag är så tacksam för att jag inte har beställt något från England just nu och tänker vänta tills vi vet vart det här lackförbudet tar vägen. Väntar spänt på dina swatches, är extra nyfiken på Layla-lacken :D

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...