Friday, 1 February 2013

Color Club Eternal Beauty

 
Idag är det Skimmerskuggans Holofredag och jag visar alldeles fantastiska Color Club Eternal Beauty från kollektionen Halo Hues. Color Club verkar ha läckt ut de nya Halo Hues lacken till en del försäljare på ebay och amazon, men inte sagt ett riktigt release date, så jag kan tyvärr inte säga ett riktigt datum för när dessa släpps.
Som sagt, det här lacket är ett av de nya som släpps i vår till den redan befintliga kollektionen Halo Hues.
Eternal Beauty är ett lila hololack. Ja, det är lila. Varken juslila eller mörklila, bara lila. Holoeffekten är väldigt bra och regnbågarna blir supervackra. En riktig skönhet, vars namn Eternal Beauty passar himla bra. 
Nu till bilder på skönheten!
 

Formulan är felfri. Lacket hamnar precis där det ska och det är inte holosjukt alls. Så inget Aqua Fix/Base behövs till detta. Lacket torkar otroligt fort och glansigt och holoeffekten syns redan när lacket är vått. Två lager ger full täckning. Jag har också lagt ett lager Seche Vite för att se om holoeffekten påverkades, men när lagret Seche Vite torkat är holoeffekten fortfarande lika stark och tydlig som innan. 
Eternal Beauty är helt klart värt att skaffa om man gillar holos!

Om ni undrar varför startsidan ser så knasig ut verkar det vara en bugg från blogger som orsakar att högerspalten hoppat ner under inläggen.

Translation: It's Skimmerskuggan's Holo Friday today and I'm showing the beautiful Color Club Eternal Beauty from the collection Halo Hues. It's a purple holographic polish with stong holographic effect and beautiful rainbows!
The formula is impeccable. There's no cuticle drag att all,  so no Aqua Fix/Base is needed. It dries incredibly quickly and shiny and the holo effect can be seen even when th polish is still wet. Two coats give full coverage. I've used a coat of Sech Vite over it and the holo effect is not affected at all.
You should definitely try to get a hold of this polish if you're a fan of holographic polishes.

16 comments:

 1. Fullkomligt underbart vackert!!!
  Ja jag kommer att köpa denna kollektionen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. helt fantastisk!
   Jag har också skaffat mig hela kollektionen nu. :)

   Delete
 2. Jag sitter faktiskt med Eternal Beauty på naglarna nu (även om det inte kommer visas på bloggen idag) fast med Beyond som accentnageln. Dina bilder får mig att hoppas att det dyker upp lite sol idag så jag får se lacket påriktigt för jag lackade nu mitt i natten så jag har bara sett hur lacket ser ut under lampa än.
  Jag upplevde dock Eternal Beauty som extremt täckande och hade nog kunnat nöja mig med ett lager. Iofs har jag inte lika långa naglar som dig...

  Och God Morgon förresten! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, den är verkligen så fin.
   Lacket är extremt täckande och jag hade nog också klarat mig på bara ett lager, men jag är sådan perfektionist att jag sällan lackar endast ett lager även om det redan täcker och två egentligen inte behövs. :)

   Delete
 3. Åååååh!!! Fantastiskt tjusigt! Måste köpa, men jag är fattig som en kyrkråtta så det får vänta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du måste, måste skaffa det här. Det är helt fantastiskt och du kommer älska det.

   Delete
 4. Förstå att jag är glad att jag också lyckades haffa ett av dom här på Ebay.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, verkligen. Jag ick mersmak och klickade hem resten av kollektionen, även om jag inte kommer behålla ett av dem (Miss Bliss). De är så, så vackra.

   Delete
 5. Jag är kär igen! Det här var det snyggaste jag sett på länge, bara måste ha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elin, skaffa det! Du kommer älska det! Det är så fint.

   Delete
 6. Den nya kollektionen känns verkligen som ett måste:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag beställde allihop nu. Var lite tveksam först, men efter att ha provat det här, Cosmic Fate och Beyond var jag såld. Så nu är de resterande tre påväg till mig. :)

   Delete
 7. Verkligen vackert! Jag måste få tummen ur och bställa några Halo Hues!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, de första sex lacken som kom tyckte jag var lite mesiga, men de sex lacken de släpper nu är helt underbara.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...