Wednesday, 6 February 2013

Color Club Ho-Ho-Holly

 
Idag är det Grön Onsdag som Karin håller i och så länge jag har gröna lack i arkivet hänger jag på. Så idag visar jag er Color Club Ho-Ho-Holly från julkollektionen Winter Affair.
Det är ett grönt foillack med skimmer i guld. Det är väldigt vackert och väldigt likt Zoya Logan. Ni ska faktiskt få en jämförelse mella dessa senare idag.
Det är en fin grön som jag burit ett par gånger sedan jag skaffade det, så fint är det faktiskt. Mina bilder är tagna i slutet av december någon gång, tror jag, men lacket funkar precis lika bra året om. Vem orkar bry sig om säsongerna egentligen? Jag bär det jag tycker är fint när som helst.
Formulan är inte fullt så fantastisk som färgen. Inte ens i närheten. Lacket är lite för tjockt för min smak och nästan lite klibbigt, fast det är inte svårapplicerat. Det känns bara som att skimret i lacket liksom klumpar ihop sig på penseln. Ho-Ho-Holly täcker på tre lager och torktiden är normal. Det torkar dessutom ganska glansigt men jag använder ett lager Seche Vite på för att få lite extra glans och för att förhindra det från att chippa.

Translation: It's Karin's Green Wednesday today and I'm showing you Color Club Ho-Ho-Holly from the holiday collection Winter Affair. It's a green foil with golden shimmer. It's very beautiful and very similar to Zoya Logan. I've done a comparision between these polishes and I will post that later today.
The formula is not as fantastic as the colour. The polish is a little bit too thick and sort of gluey. Three coats give full coverage and the dry time is normal. It dries pretty shiny but I still put on a coat of Seche Vite for extra shine and to prevent the polish from chipping.

4 comments:

  1. Ser fram emot en jämförelse av dom två. Väldigt vackert, själv har jag Logan som jag älskar.

    ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...