Sunday, 17 February 2013

Zoya Blaze

 
"Och julen varar väl till påska" och det är nog defintivt sant, i alla fall här på bloggen. Jag har fortfarande jullack att visa er, men vad gör det när de är så här fina som Zoya Blaze från julkollektionen Ornate. Därför får ni ett extra inlägg idag, för att jag helt enkelt ska bli av med lite jullack ur arkivet. Och vad spelar säsngerna för roll inom lackvärlden egentligen? Känner ni för jullack i mitten av juli så ska man använda jullack då.
Blaze är ett rödbetsrött jellylack med prismatiskt glitter. Det är så vackert att jag vill gråta en skvätt och det här är min favorit hittills från kollektionen. Kvar att testa har jag Aurora och Storm som båda två ser underbara ut.
Tyvärr fångar inte min kamera hur fantastiskt fint och glödande Blaze faktiskt är. Det här är ett lack man helt enkelt måste se i verkligheten för att förstå hur fint det är.   

Som med de flesta av Zoyas lack är formulan en dröm. Det appliceras lätt och torkar ganska fort för att vara en jelly. Torktiden är helt normal. Två lager behövs för full täckning. Det torkar högglansigt men jag la ändå ett lager Seche Vite över för att få manikyren att hålla lite längre. Jag har hört att en del bloggare inte alls får Zoya och Seche Vite att gå ihop, men för mig funkar det i alla fall finfint!

Translation: I'm showing you a holiday polish now because yes, I still have a few of those to show you. But who cares when the polishes ar as pretty as this, Zoya Blaze from the collection Ornate. Blaze is a beetroot red jelly with prismatic glitter. It's absolutely lovely and so far my favorite from the collection.
The formula is, as with most Zoya polishes, a dream. it applies easily and dries pretty fast for being a jelly. The dry time is normal. Two coats give full coverage. It dries very shiny and I used one coat of Seche Vite to prevent the polish from chipping. 


9 comments:

 1. Det verkligen helt galet vackert!! Pryder mina tår just nu ;)

  ReplyDelete
 2. Åh, jag bara älskar Blaze och Aurora och Storm. Zoya lyckades verkligen med de lacken :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag har ju inte hunnit testa Aurora eller Blaze än, men av att döma hur de ser ut i flaskan är de nog minst lika fina på. En riktigt lyckad kollektion.

   Delete
 3. Åhh det ser verkligen helt underbart! Förstår dig. :-)

  ReplyDelete
 4. Jullack eller inte så är det här ett fantastiskt lack hela året om!

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...