Friday, 8 February 2013

Hits Dioniso + OPI Vant To Bite My Neck?

 
Så det där med att bära Isadora Beetle Green och Darling Diva Dreamy hela helgen gick ju i stöpet. Inte för att jag tröttnade utan för att det chippade. Så jag bytte till en annan kombo med ett holo, de passar ju perfekt idag när det är Holofredag
Med mig till mina föräldrar hade jag OPI Vant To Bite My Neck? från kollektionen Euro Centrale (som ni kommer få ett eget inlägg om imorgon) och Hits Dioniso från kollektionen No Olimpo.
Lacket är ett lila hololack med fina regnbågar. Namnet är väldigt passande till lackets färg. Dioniso är inspirerat av en av den grekiska mytologins gud Dionysus som var en av de främsta gudarna. Dionysus är från början fruktbarhetens gud men förknippas också med att vara vinets gud och han var den som gav vinrankan till människan.
Jag älskar lack som det finns en historia bakom. Bara det får mig att gilla det här lacket. Fast jag hade gillat det även om det inte fanns en historia bakom det, så fint är det.
 
 
Formulan är bra, inget rinn eller kladd. Dock är jag inte så förtjust i penseln. Den drar med sig alldeles för mycket lack upp ur flaskan, det liksom sugs in i penseln. På egen hand täcker lacket på tre lager men jag valde att lägga ett lager av Dioniso över två lager OPI Vant To Bite My Neck? Lacket torkar fort och jag la ett lager Seche Vite över för att ge det lite extra glans. Holoeffekten påverkas inte av överlacket. 

Translation: Today I'm wearing Hits Dioniso layered over OPI Vant To Bite My Neck? Dioniso is a purple holo polish that is gorgeous. The formula is good. Iäm not very fond of the brush, it brings up way too much polish out of the bottle. On its own Dioniso covers in three coats but I decided to layer one coat of it over two coats of Vant To Bite My Neck? It dries quickly and I used one coat of Seche Vite for extra shine. The holo effect is not affected by the top coat.

12 comments:

 1. Mums, vill verkligen ha Dioniso, och de andra grekerna! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag suktar fortfarande efter Apolo och Atena.

   Delete
 2. Ojojoj! Har inte sett Dioniso förut men jag föll pladask! Upp på önskelistan! *kärlek*

  ReplyDelete
 3. Riktigt, riktigt läckert!!!
  Vill ha ;)

  ReplyDelete
 4. Vilken fantastiskt fin kombo!

  ReplyDelete
 5. Jag gillar mina Hits. Trevliga hololack!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, Hits är fina. Just nu är jag ute efter Apolo och Atena.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...