Sunday, 24 February 2013

NailArt Sunday Gradient OPI Mermaid's Tears + A England She Walks In Beauty

Idag är det Lelacks NailArt Sunday och temat är valfritt. Idag är det ju dessutom Oscars galan och som den galna filmfantast jag är så ska jag absolut titta och naglarna prydas av lite extra glitter och glamour. Vad passar inte bättre då en än glitter gradient? Antagligen massor, men jag ville ju kunn vara med på NailArt Sunday, so a girl's gotta do what a girl's gotta do.

Jag la två lager av OPI Mermaid's Tears som bas och sen dutta på A England She Walks In Beauty. Färgkombinationen gillar jag och resultatet blev fantastiskt fint i verkligheten, men det gör sig inte alls på mina bilder. She Walks In Beauty var furktansvärt att fota, ett rent helvete faktiskt och ser mest ut som en sjukdom på mina bilder. Men det är så vackert på riktigt. Ni får helt enkelt ta och lita på mig.
 

Translation: It's Lelack's Nail Art Sunday today and it's the oscars and as a crazy film fanatic I'm going to watch it and put some glamour on my nails. So what's better than a glitter gradient? Well, probably a lot but since I wanted to participate in Nail Art Sunday this is my choice for the evening. 
I've used OPI Mermaid's Tears as base and then I dabbed on A England She Walks In Beauty on the tips. it's a great combo and looks so beauty gull in reality but it didn't translate on to my pictures. She Walks In Beauty looks like a disease but it's so pretty in real life. 

13 comments:

 1. Jättesnyggt! Har precis fått hem She Walks In Beauty och vet inte riktigt vad jag ska göra med det, det är inte "jag" riktigt ^^ Men nu vet jag att det funkar bra ihop med grönt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag är riktigt nöjd med manikyren. :)

   Delete
 2. Nej så mycket sjukdom tycker jag inte att det var över det. Men jag kan tänka mig att det är snyggare i verkligheten, det blir ju gärna så med glitterlack. Snyggt var det i vilket fall som helst :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är definitivt snyggare i verkligheten. Det gnistrar som bara den! :)

   Delete
 3. Jag har ju She Walks In Beauty själv så jag vet hur fantastiskt det är. Kombinationen med grönt blev dessutom väldigt lyckad så det måste jag testa nån gång.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det tycker jag du ska göra! Det är ett så fint lack. :)

   Delete
 4. Jag tycker det ser helt underbart ut. Gillar båda lacken och du har gjort det till en vacker manikyr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! She Walks in Beauty är verkligen fint! :)

   Delete
 5. En väldigt glammig och vacker manikyr:)

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...