Saturday, 9 February 2013

OPI Vant To Bite My Neck?

 
Idag visar jag OPI Vant To Bite My Neck? från nya kollektionen Euro Centrale som jag under holofredagen hade som bas under Hits Dioniso.
Vant To Bite My Neck? är ett krämlack med en ganska neautral lila färg. Det finns toner av rött men det är ändå inte så rött som exempelvis OPI Casino Royal eller OPI Anti-Bleak.
Jag är inte förtjust i färgen. Lacket är ganska trist, men jag tror många kommer tycka den är fin. Dock inte jag. Det jag däremot gillar är glansen, den är hur fin som helst. Hade det varit lite mer blåtonat hade jag antagligen gillat lacket. 
Lila är en svår färg för mig, antingen älskar jag det eller så gillar jag den inte alls. Det beror mycket på humöret och jag antar att jag helt enkelt inte är på humör för ett lila krämlack. 
 
Formulan tyckte jag var sådär. Absolt inte hemsk, men inte heller bra. Lacket är tjockt och lite klistrigt så man får vara väldigt försiktig när man lackar för att det inte ska valla sig i tipparna. Två lager ger full täckning och torktiden är normal. Det torkar till en otroligt glansig finish, på mina bilder har jag inget topplack.

Translation: Today I'm showing you OPI Vant To Bite My Neck? from the new collection Euro Centrale. This what I wore under Hits Dioniso.
It's a purple creme. As you can see it's pretty neutrale purple but there is a slight tone of red to it. I'm not a big fan of the colour. I need to be in thr right mood to like purple and well, I guess I'm not today.
The formula was not horrible, but it's not good either. It's too thick and a bit glue and you have to be really careful when applying it so that it doesn't pool around the tips. Two cotas give full coverage and the dry time is normal. It dries to a very shiny finish that I do like. In the pictures I have no top coat.


5 comments:

 1. Jag tycker den ser riktig fint ut i dina naglar! Jag älskar lila och denna är den enda färg jag kommer att köpa från kollektionen så länge...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nja, jag är ju som sagt inte förtjust i färgen, men jag förstår om du och många andra är det.

   Delete
 2. I think it looks gorgeous on you! I didn't have issues with the formula, though.

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...